Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın’da bir ilki gerçekleştirdi

9 Mart 2022, Çarşamba 16:47

     


Aydın’da bir ilki gerçekleştiren Hemşire Erkan Cacim (36), Bihemşirem Sağlık Kabini ile hizmete başladı. Erkan Cacim, “Hemşirelik girişimleri ile ilgili işlemlerini vatandaşlar artık evinin konforunda alabilecek” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Uzun yıllar sağlık sektöründe hizmet veren Erkan Cacim, Efeler Girne Huzurevi Caddesi’nde sağlık alanında faaliyet verdiği Bihemşirem Sağlık Kabini ile hizmete başladı. Sade bir törenle gerçekleşen açılışa, Cacim Ailesi ile yakınları ve çalışanlar katıldı.

“VATANDAŞLAR EVİNİN KONFORUNDA HİZMET ALABİLECEK”

Aydın’da kendi alanı ile ilgili bir eksikliği gidermek, halkın kendi evinde sağlık hizmeti alabilmesi için yola çıktığını belirten Erkan Cacim, hedeflerinin Türkiye genelinde hizmet vermek olduğunu belirtti. Sağlık Bakanlığı onayı alarak hizmete başladıklarını belirten Cacim, “Ben 18 yıllık hemşireyim ve bu süre içerisinde Türkiye’nin farklı bölgelerinde hemşirelik de yaptım, yöneticilik de yaptım. Görev yaptığım sürede, Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü’ne kadar yükseldim. Daha sonra kendi işyerimi açma fikri oluştu. Devletimiz bununla ilgili önümüzü açıyor. Ebe, hemşire ve sağlık memurları mesleklerini serbestçe icra etmek istedikleri zaman özel sağlık kabini açabiliyorlar. Enjeksiyon, pansuman, serum takımı, Kovit-19 testi, gebelik testi, gebe izlem, acil yardım uygulamaları, kulak lavajı başta olmak üzere hemşirelik girişimleri ile ilgili işlemlerini vatandaşlar evinin konforunda alabilecek. Bihemşirem ekibi olarak şuan Aydın’ın merkez ilçesinde tüm mahallelere hizmet verebiliyoruz. Önümüzdeki günlerde de Aydın ilçelerine de hizmetimiz olacak. Bizim hedefimiz orta ve uzun vadede Türkiye’nin her bölgesinde Bihemşiremi yaygınlaştırmak, her yerde bir şubemizin olması var” diye konuştu. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler