Takip Et

SON DAKİKA

Kömürcüoğlu Ailesi’nden ihtişamlı düğün organizasyonu

23 Eylül 2021, Perşembe 09:16

     


Kömürcüoğlu Grup Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu ve Esra Kömürcüoğlu çiftinin oğulları Mustafa Efekan için ihtişamlı bir sünnet düğünü organize edildi. Mustafa Efekan için tertiplenen sünnet düğününde ünlü sanatçı Alişan sahne aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kömürcüoğlu Grup Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu’nun torunu ve şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu ile Çine Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Esra Kömürcüoğlu’nun çocukları Mustafa Efekan için Çine Şeyhler Düğün Salonu’nda sünnet düğünü organize edildi.

Bircan ve Esra Kömürcüoğlu’nun Aydın Atabey Koleji 5.sınıf öğrencisi olan oğulları için düzenlenen sünnet düğünü, gün boyu devam etti. Akşamına düzenlenen geceye annesi, babası, ablası ve zeybek ekibi ile birlikte çıkan Mustafa Efekan, Çökertme Zeybeği oynayarak eğlencenin startını verdi. Ardından ilk dansını annesi Esra Kömürcüoğlu ile birlikte yapan Mustafa Efekan, daha sonra arkadaşları ve davetliler ile bir süre eğlendi. Düzenlenen kına merasimi sonrası Kömürcüoğlu Ailesi hazırlanan pastayı hep birlikte kesti. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan ünlü sanatçı Alişan, davetliler için birbirinden güzel parçalarını seslendirdi. Mustafa Efekan için düzenlenen organizasyonda Kömürcüoğlu Ailesi ve davetliler gönüllerince eğlendi.

Kömürcüoğlu Ailesinin oğulları için düzenlediği sünnet düğünü organizasyonu, siyaset ve iş dünyasının da akınına uğradı. Katılımcılar arasında AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim ile AK Parti MKYK Üyesi Seda Sarıbaş, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ile Süleyman Bülbül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya partilerin il ve ilçe başkanları başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler