Takip Et

SON DAKİKA

Fabrika işletmecisi Yılmaz ile öğretmen Usta yaşamını birleştirdi

20 Temmuz 2022, Çarşamba 14:36

     


Koçarlı’da zeytinyağı fabrikası işletmeciliği yapan Murat Yılmaz ile Öğretmen Yasemin Yılmaz, Kızılcaköy Mahallesi Gül Bahçesi Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Koçarlı Çulhalar Mahallesi’nden zeytinyağı fabrikası işletmecisi olan Murat Yılmaz ile Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Yasemin Usta, Efeler İlçesi Kızılcaköy Mahallesi’nde hizmet veren Gül Bahçesi Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Yaklaşık 1 yıllık arkadaşlığın ardından geçtiğimiz Ocak ayında evlilik yolunda ilk adımı atan Murat ve Yasemin çifti, yaklaşık 6 ay aranın ardından evlendi. Genç çiftin düğün törenine, Yılmaz ve Usta ailelerinin dost ve akrabalarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Düğün töreninin startını ilk dansları ile veren Yasemin ve Murat Yılmaz çifti, gerçekleştirilen nikah töreninin ardından eğlenceye kaldıkları yerden devam etti. Davetlilerin eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen Yasemin ve Murat Yılmaz çifti, mutluluklarına ortak olan misafirlerine teşekkür etti.

Yasemin ve Murat Yılmaz çiftinin balayı için Antalya Kemer’i tercih ettikleri ifade edildi. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler