Takip Et

SON DAKİKA

Formuyla sık sık gündeme geliyor! Yasemin Özilhan'dan altın süt tarifi

15 Nisan 2024, Pazartesi 14:47

     


Bir dönemin efsane dizilerinden Doktarlar'da 'Ela Altındağ' rolüyle hafızlara kazınan Yasemin Özilhan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Özilhan Instagram hesabında altın süt tarifini paylaştı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yayınlandığı dönem izleyenleri ekranı başına kilitleyen Doktorlar dizisinde canlandırdığı 'Ela' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Yasemin Özilhan şimdilerde lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Özilhan altın süt tarifinin yapımı paylaştı.

2011 yılında İzzet Özilhan ile evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan Özilhan altın sür tarifi için gerekli malzemeleri paylaştı. 

Bu tarif için, 2 bardak badem sütü, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 yemek kaşığı esmer şeker, 1 çay kaşığı vanilya ve 1 çay kaşığı tarçın gerekiyor. 

İlk olarak çubuk vanilyanın içerisinden toz vanilyayı ayıkladı. Bunun yerine hazır vanilya da kullanılabilir. 

Daha sonra tüm baharatları ve vanilyayı miksere ekledi. 

Son olarak üzerine sütü de ekleyerek iyice çırptı.

Yasemin Özilhan'ın paylaştığı altın süt tarifi hazır. 

Altın süt metabolizmayı hızlandırmada, uzun süreli tokluk sağlamada, sindirimi düzenlemede ve bağışıklığın güçlenmesinde önemli rol oynar. Ayrıca doğal ağrı kesici özelliği gösterir, zerdeçalın içeriğindeki curcumin immün sistemi güçlendiren antioksidan özelliğe sahiptir. (HABER MERKEZİ) 

 







 
Son Eklenen Haberler