Koçarlı’da iki acı kayıp

Aydın’ın Koçarlı ilçesi, iki acı haberle sarsıldı. İlçe sakinlerinden Zeliha Özyılmaz ve Evsekler Mahallesi’nden Ahmet Demir’in vefatı, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Koçarlı ilçesi, peş peşe gelen vefat haberleriyle derin bir üzüntü yaşadı. İlçede  sevilen isimlerden Zeliha Özyılmaz ile Ahmet Demir’in hayatını kaybetmesi, hem ailelerini hem de mahalle sakinlerini yasa boğdu. 

ZELİHA ÖZYILMAZ HAYATINI KAYBETTİ 

Koçarlı Orta Mahalle sakinlerinden, merhum Almanyalı Babilli Mehmet Özyılmaz’ın eşi olan Zeliha Özyılmaz’ın vefatı büyük üzüntü yarattı. Aynı zamanda baharatçı Mutlu Güneş’in teyzesi ve belediye personeli Evren Özvatan’ın yengesi olan Zeliha Özyılmaz, sevenlerini yasa boğdu. 

AHMET DEMİR'DEN ACI HABER 

Koçarlı’ya bağlı Evsekler Mahallesi’nden gelen bir diğer üzücü haber ise Ahmet Demir’den geldi. Mahallenin tanınmış isimlerinden merhum Mehmet Demir’in oğlu olan Ahmet Demir’in hayatını kaybettiği öğrenildi. (FERİŞTAH DEĞİRMEN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.