Takip Et
  • 13 Mayıs 2024, Pazartesi 16:01

Muhtar Noyan’dan Aydın BŞB’ye çağrı

İncirliova Yazıdere Mahallesi Muhtarı Davut Noyan, Koçarlı Karayolu’ndan mahalleleri arasında kalan 1 buçuk kilometrelik yolun bakım çalışmalarını yapması için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne (BŞB) çağrıda bulundu.

Aydın’ın İncirliova ilçesi Yazıdere Mahallesi’nde bulunun 1 buçuk kilometrelik yola sıcak asfalt dökümü, yürüyüş yolu yapılması ve ışıklandırılması için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne başvuruda bulunduğunu ancak bir sonuç alamadığını ifade eden Mahalle Muhtarı Davut Noyan, şimdiye kadar kendilerine gerekli desteği İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın verdiğini belirtti.

Yolun sorumluluğunun Aydın BŞB’de olduğu ve yolun her iki tarafında bulunan çam ağaçlarının kozalağını BŞB tarafından toplandığını belirten Muhtar Noyan, “Mahallemizde bulunan Çamlıyol, Koçarlı yolu ile Yazıdere Mahallemizin arasında kalan 1,5 kilometrelik ulaşım yolu. Bu yol, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait ve bütün bakımı ve onarımı Büyükşehir yapmalı. Sayın Özlem Çerçioğlu‘ndan bu yolun sıcak asfalt, yürüyüş yolu ve aydınlatma işlemlerini yapmalarını istiyorum. Bu işlemleri yaptıktan sonra da adının ‘Özlem Çerçioğlu Bulvarı’ olmasını diliyorum. Bu yol yapılırsa mahallem için çok güzel olacak ve mahallemizde bulunun bakım merkezine gelen kişiler daha rahat edecek. Şuanda yolun bakımları İncirliova Belediyesi yapıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin park ve bahçeler birimine yolun etrafını temizlenmesi için bir talepte bulundum ama kendilerinden bir dönüş olmadı. İncirliova Belediyesi yaptı isteklerimizi teşekkür ederim ama bunu Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden bekliyordum” dedi.

Ayrıca, 2019 yılından buyana Yazıdere Mahallesi Muhtarı olarak görev yaptığını dile getiren Davut Noyan, Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin geçen yıl yatırım planına almalarına rağmen yolun sıcak asfalt yapılmadığını belirtirken, bu yıl içerisinde yapılması gerektiğini kaydetti. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.