Takip Et

SON DAKİKA

Merkez Pen hizmet yelpazesini genişletiyor

23 Temmuz 2022, Cumartesi 13:10

     


Aydın’ın Köşk İlçesi’nde PVC doğrama, alüminyum ve demir doğrama imalatı ve montaj hizmet veren Merkez Pen, ürün ve hizmet yelpazesini genişletme kararı aldı. Merkez Pen firmasının işletmecisi Kemal Aydın, “Çelik kapı, toptan ve perakende ürün çeşitlerinin yer alacağı showroom çalışmalarımız devam ediyor. Ağustos ayı sonuna kadar showroomumuzu halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Köşk Çarşı Mahallesi Sanayi Bölgesi’nde 13 yıldır PVC doğrama, alüminyum ve demir doğrama imalatı ve montajı sektöründe hizmet veren Merkez Pen, büyümeye devam ediyor. Kemal ve Kenan Aydın kardeşler yeni bayiliklerle kaliteli hizmetlerini devam ederken, daha uygun fiyat seçeneği sunabileceklerini ifade etti.

“KENDİ İŞİMİZİ DE AKSATMADAN DEVAM EDECEĞİZ”

Sektörde çeyrek asırdan buyana yer aldığını ve 13 yıldır kendi işletmesi ile hizmet verdiklerini dile getiren Kemal Aydın, “Biz işyerimizi 2009 yılında açtık ve o günden buyana PVC doğrama, alüminyum ve demir doğrama işi yapıyoruz. Bazı bayiliklerimiz var ve bunun yanında da toptan PVC aksesuarı, çelik kapı, menfez, vida gurupları, tavan lambirisi çeşitlerinin perakende ve toptan satışı için yeni mağazamızı kurmaya karar verdik. Mağazamızı yakın zamanda halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Şuan 4 ayrı üretim ve depo alanımız mevcut, yaklaşık 600 metrekare olan showroomumuzda çelik kapı ile başta kendi sektörümüzde kullanılan malzemeler olmak üzere bazı inşaat malzemelerinin perakende ve toptan satışı ile hizmetimizi sürdüreceğiz. Fakat biz kendi işimizi de aksatmadan devam edeceğiz. Şuan showroomumuzun hazırlık çalışmaları devam ederken diğer yandan bayilik anlaşmalarımız devam ediyor. Allah nasip ederse Ağustos sonuna kadar yapacağımız keşkek ve çeşitli hayır ve dualarla birlikte showroomumuzu halkımızın hizmetine açacağız” diye konuştu. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler