Takip Et

SON DAKİKA

Güllübahçe Gül Şenliği yoğun ilgi gördü

23 Mayıs 2022, Pazartesi 11:27

     


Pandemi nedeniyle iki yıldır şenlik ve festivalin yapılamadığı Güllübahçe'de, hafta sonu gerçekleştirilen Gül Şenliği yoğun ilgi gördü.

Söke Belediyesi'nin lojistlik desteği ve Söke Kent Konseyi'nin organizasyon katkısı ile Güllübahçe Muhtarlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen Gül Şenliği hafta sonu Güllübahçe Turunçlar Mesire Alanında gerçekleştirildi. Şenlik nedeniyle Güllübahçe tarihi günlerden birini yaşadı.

Söke Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emekleri ürünlerinin yanı sıra yöresel ürün stantların da yer aldığı şenlikte vatandaşlara lokma ve tavuklu pilav ikram edildi.

Söke Belediye Bando konseri, halk oyunları ekiplerinin gösterileri, giyim kursiyerlerinin defilesi büyük beğeni toplarken, TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Yaltırık Rumeli türkülerinden ağırlıklı konseri ile konuklara türkü ziyafeti çekti.

Sökeli genç seslerin de sahne aldığı etkinliğe Bosna Hersek'ten gelen kardeş Moscanica heyeti de renk kattı.

Sıcak havaya rağmen şenliğe yoğun ilgi olması dikkat çekerken, Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Batir ile yöresel ürün stantlarını gezerek kursiyer ve esnaflarla sohbet ettiler. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler