Takip Et

/>

SON DAKİKA

DEVA Partili Uzdu'dan, ADÜ öğrencilerine “Güvenli Ulaşım” vaadi

23 Mart 2024, Cumartesi 10:17
Son güncelleme: 23 Mart 2024, Cumartesi 10:23

     


DEVA Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencileri İçin “Güvenli Ulaşım” vaadi verdi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, ilçe halkının yaşadığı zorluklara karşı proje üretmeye devam ediyor. ADÜ Kampüsünde yer alan hastane ve fakültelerde eğitim gören öğrencilerle birlikte günlük yaklaşık 45-50 bin kişinin kullandığı yerleşkenin ulaşımı ile ilgili yaşanan sorunlara proje geliştiren Osman Yasin Uzdu, Efeler halkının desteği ile projelerini hayata geçireceğini ifade etti.

‘ZAFER MAHALLESİ'NDEN ÜNİVERSİTEYE GÜVENLİ ULAŞIM’

ADÜ Kampüsü yerleşkesine ulaşmak için tüm halkın sorun yaşadığını, ancak en fazla üniversite öğrencilerinin mağdur olduğunu dikkat çeken DEVA Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, “Efeler'in geleceği için daha güvenli bir ulaşım vaadiyle buradayım. Ben, DEVA Partisi'nden Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu olarak, size bir vaatte bulunmak istiyorum. Projemiz, ‘Zafer Mahallesi'nden Üniversiteye Güvenli Ulaşım’. Zafer Mahallesi ile Aydın Adnan Menderes Üniversitesi arasındaki yol, dik ve dolambaçlı olması nedeniyle öğrencilerimiz için güvenlik sorunu oluşturuyor. Ancak bu sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız. ‘Güvenli Ulaşım Projesi’ ile Zafer Meydanı'ndan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'ne kadar olan yol boyunca yürüyebileceğiniz, güvenli ve konforlu bir yol yapacağız. Bu proje, öğrencilerimizin ve mahalle sakinlerimizin güvenliğini ve refahını ön planda tutmaktadır” açıklamasında bulundu.

“BİRLİKTE DAHA GÜVENLİ BİR EFELER İÇİN ADIM ATIYORUZ!”

Projesinin detayları hakkında da bilgiler veren DEVA Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, şunları kaydetti;

“Özel tasarlanmış yaya yollarıyla güvenli yürüyüş sağlanacak. Dik ve dolambaçlı alanlarda, modern çözümler olan yürüyen merdivenler veya yokuş yukarı seyahat eden asansörler bulunacak. Yol boyunca düzenli aralıklarla yerleştirilmiş aydınlatma sistemleri ve güvenlik kameraları olacak. Acil durumlar için hızlı ve etkili müdahale sağlayacak acil durum telefonları yerleştirilecek. Güvenli bir toplum için adım atıyoruz. Bu proje sadece öğrencilerimizin güvenli bir şekilde üniversiteye ulaşımını sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda Zafer Mahallesi sakinlerinin de günlük yaşamlarını kolaylaştıracak. Birlikte daha güvenli bir Efeler için adım atıyoruz! Bu nedenle sizlerden destek bekliyoruz. Bu vaadimizin gerçekleşmesi için desteğinize ihtiyacımız var. [DEVA Partisi]'nden Osman Yasin Uzdu olarak, sizin için çalışıyor ve daha güvenli bir Efeler için çaba sarf ediyoruz. Güvenli bir yarın için, hep birlikte ilerleyelim!” (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler