Takip Et

/>

SON DAKİKA

ADÜ Turizm Haftasını coşkuyla kutladı

21 Nisan 2022, Perşembe 11:35

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Turizm Fakültesi, Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesi iş birliği ile düzenlenen Turizm Haftası Etkinliği Turizm Fakültesi’nde gerçekleşti.

Törene; ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Şengel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Aziz Bostan ve Doç. Dr. Başak Burcu Eke, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Karagöz, Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Cihan Seymen, Meteoroloji Müdürü Derya Koçyiğit, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Gürsel Doğan, Ticaret Odası Genel Sekreteri Burhan Sezer, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Program, ADÜ Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü Öğretim Görevlisi Göktuğ İduğ ve M.Ali Meydan yönetiminde Türk Halk Müziği öğrencileri tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi ile başladı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Şengel ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz’ün turizmin önemine ve ilimizin turizm açısından önemli merkezlerden olduğuna değindikleri açılış konuşmalarının ardından ‘Türkiye’de Turizm Sektörünün 2021 Yılının Değerlendirilmesi,2022 Yılındaki Beklentileri, Sorunları ve Çözümleri’ konulu panel gerçekleşti.

Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Çolakoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen panelde; İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu MüdürüProf. Dr. Derman Küçükaltan,Yaşar Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Orhan İçöz,Raddison Otel Satış ve Pazarlama Direktörü Gözde Kaydırak,Ege Port Kuşadası Limanı Genel Müdürü Aziz Güngör panelist olarak yer aldı.

Panel ardından katılımcılar Kuşadası Belediye Bandosu eşliğinde Fakülte Spor Sahası’nda gerçekleşen Voleybol Turnuvası final maçına katıldılar. Maç sonrası Elifname’nin folklör gösterisi sergilendi. Gösteri sonrası Voleybol Turnuvasında 1.2. ve 3.’ye madalya ve PineBye Otel İşletmesi tarafından ödül verildi.

Program; Turizm Haftasında Fakültesine yapmış olduğu katkılardan dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Şengel’e ve belediye çalışanlarına, Turizm Haftası Etkinliklerine katkılarından dolayı Beden Eğitimi Öğretmenleri Mehmet Aydın ve Gökhan Altınok, Elifname ve Kuşadası Dil Yöneticilerine Teşekkür Belgesi verilmesiyle sona erdi. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler