Takip Et

SON DAKİKA

Mezun olduğu okulda konferans verdi

20 Mayıs 2022, Cuma 15:56

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, 1992 yılında mezun olduğu Yenipazar Anadolu Lisesinde konferans verdi. Bozbaş, söyleşi sırasında bazı okul arkadaşları ve hocalarının da orada olmasıyla unutulmaz ve duygu dolu bir deneyim yaşadı.

Başhekim Bozbaş, Yenipazar Kaymakamı Osman Kural'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe Acar'a, Yenipazar Lisesi Müdürü Soner Gümüş'e ve öğrencilere, misafirperverlikleri için teşekkür etti.

1976 İzmir doğumlu olan Gülnur Taşçı Bozbaş, lise eğitimini Aydın Yenipazar Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde aldı. 2001-2005 yılları arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bölümünde Araştırma Görevlisi oldu. 2014 yılında doçentliğini aldı. 2019 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi Müdürü oldu. Evli ve iki çocuk annesi Bozbaş, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin ilk kadın başhekimi olarak bu görevini sürdürüyor. (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler