Takip Et

SON DAKİKA

Denizin doğayla bütünleştiği mekanlar Necdet Yapı ile fark yaratıyor

21 Haziran 2022, Salı 11:05

     


Didim’in muhteşem doğası benzersiz havası ve mitolojik dönemin tanrılarını kıskandıracak denizi, kumu ve güneşi ile turizm dünyasının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Tüm bu güzellikleri içinde barındıran Didim'de Necdet Yapı Necdet Özer farkıyla fark yaratan mekanlar yükseliyor. Necdet Özer, N-World projesiyle Didim’in göz kamaştıran güzelliklerini yatırımcılarla buluşturuyor.

Son etap çalışmalarının tamamlandığı Necdet Yapı N-World projesi yarattığı fark ile turizm yatırımcılarının ilgi odağı oldu. N-World Projesinin detayları ve içeriği hakkında bilgi almak isteyen her gün onlarca kişinin Necdet Özer’in ofisinde konforlu yatırımın kolaylıklarını kaçırmamak için buluşuyor.

Necdet Özer yaptığı açıklama ile N-World projesiyle ilgili konuşurken, ”Dünya'da yaşanan pandemi sürecinin bitimiyle birlikte en çok kazandıran yatırımların turizm yatırımları olduğu kabul edilirken, biz Necdet Yapı N-World olarak konforlu yatırım ve eşsiz doğal güzelliklerle bütünleşen mekanlarda fark yarattık. Herkes kazandırmayı vadederken, biz kazanırken eğlence keyif ve konforu içinde barındıran hizmetler sunuyoruz. Tüm çalışmalarımıza da hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Didim’i ziyaret eden tüm turizm severlerin ilgi odağı olan Necdet Özer’in yürüttüğü N-World projesinin tamamlanma çalışmasının ise tüm hızıyla devam ettiği kaydedildi. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler