Aydın Valisi Sayın Yakup Canbolat, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen çevrim içi toplantıya katıldı.
Aydın Valisi Yakup Canbolat, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından organize edilen çevrim içi toplantıya katılarak, kentte yürütülen sosyal politikalar ve yeni projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen toplantı, sosyal hizmetlerin daha etkin hale getirilmesine yönelik önemli başlıkları gündeme taşıdı.
Toplantıya Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’ın yanı sıra İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile birlikte 80 ilin valileri ve ilgili il müdürleri de iştirak etti. Yapılan görüşmede, sahada karşılaşılan sorunlar ve çözüm odaklı yeni uygulamalar ele alındı. (FERİŞTAH DEĞİRMEN)
























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.