Takip Et
  • 14 Mayıs 2024, Salı 12:36

Aydın’da platonik aşk cinayeti

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde çocuğuyla yaşayan Aylin Pekin (48) isimli kadın, bir süredir kendisini rahatsız eden kişi tarafından evinin önünde öldürüldü.

FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYIN

 

Olay, Sultanhisar’ın Atça Mahallesi 4 Sokak üzerinde dün gece 22.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, daha önce eşini kaybeden ve tek çocuğu ile birlikte Atça Mahallesi’nde yaşamakta olan 48 yaşındaki Aylin Pekin’in, M.Y. isimli kişi tarafından rahatsız edilmeye başlandığı öğrenildi. Sürekli olarak M.Y. isimli kişi tarafından rahatsız edilen Aylin Pekin’in, daha önce polise başvurarak şikayetçi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Bunun üzerine, 50 yaşındaki M.Y., dün gece Aylin Pekin’in evinin yakınlarında pusu kurarak kadının eve gelmesini bekledi. Evine gelen kadın evine girerken pusu kurarak beklemekte olan M.Y. tarafından tabanca ile ateş edilerek ağır yaralandı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Aylin Pekin’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Pekin’in cenazesi, olay yerinde yapılan ön incelemelerin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Cinayet şüphelisi M.Y. ise, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürülmekte olduğu ifade edildi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.