Takip Et

Çıldır Havalimanı bir ihtiyaçtır

Aydın; turizmi, sanayisi, tarımı ve turizmi ile bu ülkenin göz nuru. Bu cümleyi ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi geçen haftaki Aydın ziyareti sırasında kurdu, bizi gururlandırdı.

''Aydın’ın en iyi, en önemli menfaatlerini isteyin'' diyerek İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın Aydın’a 40 dakika uzaklıkta bulunduğunu söyledi. Hızlı tren ve otoban projelerinden bahsetti.

Tabi ki onları da istemek Aydın halkının hakkı. Ama hazırda mevcut bir havalimanının pistini uzatmak, bu kadar zor olmamalı.

Sayın Bakan sanırım yanlış bilgilendirilmiş. Aydın’ın Efeler ilçesinden Adnan Menderes Havalimanı, karayolu ile 1 saat 7 dakika.

Uçak ile Adnan Menderes Havalimanı'ndan Ankara Esenboğa Havalimanı arası 1 saat 10 dakika, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ve Atatürk Havalimanı arası 1 saat.

Sayın Bakan Denizli’de çok başarılı bir belediye başkanlığı yaptı. Aydın’ın havalimanı ihtiyacını en iyi onun anlamasını beklerdik.

Herkesin özel arabası yok. Havalimanı servisleri en erken 1.5 saatte varıyor havalimanına. Yarım saat de servis bekliyorsunuz. Servisle uçak arasındaki saat farkını da eklediğinizde yaklaşık 4 saate mal oluyor Aydınlının uçakla seyahati.

Yeni yapılan çevre yolu otoban bağlantısında havalimanı tabelamız var ama havalimanımızı kullanamıyoruz.

''AK Parti söz verirse tutar'' dediniz. AK Parti adına siz söz vermediniz ama AK Parti Aydın milletvekilleri söz verdi. Sayın Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş AK Partili değil mi?

Çıldır Havalimanı Aydın halkının ihtiyacıdır. Çıldır Havalimanı Aydın halkının hakkıdır. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.