AyFm 100.5
  • 21 Aralık 2025, Pazar 14:26

Dere yatağında feci kaza: 19 yaşındaki genç kestiği ağacın altında can verdi

Samsun Canik’te odun keserken devrilen ağaç sonucu 19 yaşındaki Tekin Gönültaş yaşamını yitirdi. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Samsun’un Canik ilçesi Tekkiraz Mahallesi kırsalında, 19 yaşındaki Tekin Gönültaş, dere yatağında odun kesme motoru ile ağaç kestiği sırada ağacın üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralandı.

Genç Hastaneye Kaldırıldı, Kurtarılamadı

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, Tekin Gönültaş’ı özel bir hastaneye kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen genç, hayatını kaybetti.

Cenaze Adli Tıp Kurumuna Gönderildi

Gönültaş’ın cansız bedeni, ölüm nedeninin net olarak belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı’na gönderildi.

Jandarma Olayla İlgili Soruşturma Başlattı

Olayın ardından jandarma ekipleri, facianın nedenlerini belirlemek için inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. (İHA)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.