AyFm 100.5
  • 31 Ekim 2025, Cuma 15:48

Aydın’da bıçaklanan genç için o rapor bekleniyor

Aydın’ın Köşk ilçesinde katıldığı bir düğün, adeta kabusa dönüştü. 25 Ocak 2025’te meydana gelen olayda, yakınlarının düğününe katılan İ.M.’nin M.Y.’ye ait telefonu çaldığı iddiası, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü.

Olay sırasında K.Ö., M.S.G. tarafından defalarca bıçaklandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan genç, ciğerine isabet eden bir bıçak darbesi sonucu iç kanama geçirdi ve hayatı tehlikeye girdi. K.Ö., bıçaklandıktan sonra hastaneye gitmek için arabaya bindiğinde, M.Y. ve M.S.G.’nin saldırıya devam ettiğini ve arabadan indirildikten sonra tekrar bıçaklandığını anlattı.

Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, mahkeme K.Ö.’nün yaralanmasına ilişkin Adli Tıp Kurumu raporunun gelmesini beklemeye karar verdi. K.Ö.’yü bıçaklayan M.S.G. ise tahliye edildi.

Taraflar arasında önceden bir husumet olmadığı, kavganın yaşandığı gün her iki tarafın da alkollü olduğu öğrenildi. (ALİYE GÖKCÜK)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.