Takip Et

Başkan Erol: “Kadınlar toplumun temel direğidir”

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların toplumun temel direği olduğunu vurgulayarak, “Başta kıymetli eşim olmak üzere, hayatımızın her anını daha özel ve anlamlı kılan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Başkan Erol, kadınların yalnızca aile içinde değil, toplumun her alanında önemli roller üstlendiğini belirterek, “Kadınlarımız tarih boyunca vatan savunmasından eğitime, üretimden yönetime kadar her alanda en ön saflarda yer almıştır. Kurtuluş Savaşı’nda Kara Fatma, Şerife Bacı, Onbaşı Halide Edip ve adı bilinmeyen nice kahraman kadınlarımızın fedakârlıkları asla unutulmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Kadınların yılın her günü saygı, sevgi ve takdiri hak ettiğini söyleyen Erol, “Kadına şiddetin sona erdiği, kadınların hak ettiği değeri gördüğü bir dünya temenni ediyorum. Bu vesileyle, şehit anneleri ve eşleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.