Takip Et

/>

SON DAKİKA

Sadullah Dülger, AK Parti Yenipazar Belediye Başkan aday adayı oldu

22 Kasım 2023, Çarşamba 21:08

     


AK Parti Yenipazar Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Dülger açıklamasına “Yenipazar Yüzyılı başlıyor” diyerek başladı. Sadullah Dülger’in açıklaması şöyle:

Doğduğum ve doyduğum ilçem Yenipazar, uzunca bir süredir hak ettiği hizmetleri alamamakta, başka ilçelerle kıyaslandığında geriye gitmekte ve yerel hizmetler noktasında adeta yokluk dönemini yaşamaktadır. Bereketli toprakları olan, milli mücadele kahramanı Yörük Ali Efemizin kabrinin ve müzesinin olduğu, sakin şehir unvanı ve çalışkan insanları olan, güvenlik ve asayiş problemleri olmayan Yenipazarımız, gelişememekte ve en temel ihtiyaçlarını giderememektedir. Gönlüm arzu ediyor ki aşk ile ve sevda ile baktığımız bu güzel ilçeyi yerel seçimlerde merkezi hükümetin gücü ile buluşturalım ve Yenipazarımıza daha güzel hizmetlerde bulunalım. İstiyorum ki Yenipazar kalkınsın, dokusuna uygun şekilde gelişsin, ilçede istihdam olanakları artsın, üretim faaliyetleri yaygınlaşsın, tarımsal ürünleri değerlensin, gençleri ve kadınları ilçemizde kolayca iş bulsun ve iş kursun, üniversitesi gelişsin, öğrenci dostu şehir olsun, sağlık ve spor imkanları gelişsin, kültürü gelişsin, esnafı zenginleşsin, yol ve altyapı problemleri çözülsün, temiz bir şehir olsun, işletmeleri büyüsün, vatandaşı mutlu olsun, köyleri/kırsal mahalleleri ilçe merkezi ile aynı hizmetleri alsın, kimseyi ötekileştirmeden hizmetler alsın, her sokağı, her hanesi, her genci her kadını her yaşlısı hak ettiği hizmeti alsın.

Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda, daha yaşanabilir Yenipazar için, bürokraside ve yerel kalkınmada edindiğimiz tecrübeleri uygulamak için, Yenipazar’ı bir marka ilçe haline getirmek için, Yenipazar’ın kaybedecek tek bir günü kalmadığı için KOSGEB Aydın İl Müdürlüğü görevimden ve KOSGEB Muğla İl Müdür Vekilliği görevimden istifa ederek Ak Parti’den Yenipazar Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu sizlere ve tüm kamuoyuna açıklıyorum.

Aydın’ın ve Muğla’nın en genç il müdürü iken Aydın’ın en genç Belediye Başkanı olmak istiyorum. Cumhur İttifakı olarak Yenipazar’da ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Her kesimi kucaklayan bir anlayışla, kimseyi küstürmeden, çatışma ve çekişme kültüründen uzak bir şekilde Yenipazar’ı yönetmeye talibim.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz demiş atalarımız. Bugüne kadar Yenipazar’a sağladığımız katkılar halkımızca bilinmektedir. Bundan sonra tüm enerjimizi Yenipazar’a harcayacağız. Yenipazar, neden bir Buharkent, bir Kavaklıdere, bir Safranbolu olmasın ve gelişmesin. Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Çalışmak demek, boşuna yorulmak, terlemek değildir. Zamanın gereklerine göre bilim ve teknik ve her türlü uygar buluşlardan azami derecede istifade etmek zorunludur.” demiştir.

Yenipazar’ın kalkınmasına ve gelişmesine yönelik gece gündüz çalışmak için tüm projelerim hazır. Adaylığımın açıklanması sonrası projelerimi kamuoyuyla ve tüm vatandaşlarımız ile paylaşacağım. Yapmayacağımız bir vaadi vermeyecek, verdiğimiz tüm vaatleri yerine getireceğiz. Yenipazar’ın güzel insanları her şeyin en iyisini hak ediyor.

Yörük Ali Efemiz vasiyetinde Yenipazar'da toprağa verilmesini istedi. Ben de sözlerimi Efemizin Yenipazar için söylediği sözleri ile tamamlamak isterim "Halkı iyidir, toprağı sever, toprağı seven insan sever. Ben orada rahat ederim" demiştir.

Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, siyasi büyüklerimiz ve teşkilatımız uygun görürler ise Yenipazar’a hizmet etmek istiyor, Cumhur İttifakı’nın ve Ak Parti’nin bir neferi olarak Türkiye Yüzyılı için, Yenipazar Yüzyılı için Hep Yeni, Hep İleri diyorum. 37 yaşında bir genç olarak inşallah Türkiye Yüzyılı ve Yenipazar Yüzyılı, Gençlerin Yüzyılı olacak diyorum. Aday adayı olan değerli hemşerilerime başarılar diliyorum.” (SERKAN SARAÇOĞLU)

 







 
Son Eklenen Haberler