Takip Et

/>

SON DAKİKA

"Sahada sadece Cumhur İttifakı var"

27 Nisan 2023, Perşembe 14:16
Son güncelleme: 27 Nisan 2023, Perşembe 17:25

     


AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, partisinin 8 milletvekili adayının ilçelerde çalışmalarına devam ettiğini belirterek, "Sahada gerçekten güzel dönüşler alıyoruz. Seçime sayılı günler kala sahada sadece AK Parti, Cumhur İttifakı var diyebiliriz. Diğer partileri görmüyoruz, bunu vatandaşta söylüyor” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, seçim çalışmaları kapsamında Sultanhisar’ı ve Köşk’ü ziyaret etti.

İl Başkanı Gökhan Ökten’in ilk durağı AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanlığı oldu. Gökhan Ökten, İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu, Kadın Kolları Başkanı Serap Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Ünal Mert Bayarlar ve parti teşkilatıyla bir araya geldi.

Gökhan Ökten, İlçe Başkanlığından sonra fidan işletmeciliği yapan bir firmayı ziyaret ederek işletme hakkında bilgiler aldı.

Fidan işletmeciliği ziyaretinden Atça’ya giden Ökten, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ökten’in Atça’da ki diğer bir durağı ise Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Ökten’i, Oda Başkanı İsa Durak karşıladı. Odada CHP seçmenine seslenen Ökten, CHP’nin çizgisinden çıktığını belirterek, “Biz Atatürk’ün partisiyiz diyen seçmene söylüyorum; Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyenler Apo’nun teröristleri ile kol kola. Mustafa Kemal’in askeriyiz demek; İHA, SİHA, Anadolu Gemisini yapmak ve Karadeniz’de doğalgaz çıkarmaktır. Apo’yu salıvererek Mustafa Kemal’in askerleri olunmuyor. Tam tersine Mustafa Kemal’in kemiklerini sızlatan bir süreç” diye ifade etti.

“SAHADA SADECE AK PARTİ, CUMHUR İTTİFAKI VAR”

Ziyaretleri kapsamında Köşk'e geçen Ökten, burada Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler ve AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu ile yemekte bir araya geldi. Daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi'nde AK Parti Teşkilatıyla buluştu.

Seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü saha çalışmalarını değerlendiren Ökten, “Sahada gerçekten güzel dönüşler alıyoruz. 8 adayımız ilçelerde çalışmalarına devam ediyorlar. Fark ettiğimiz en önemli husus, seçime 17 gün kaldı. Sahada sadece AK Parti, Cumhur İttifakı var diyebiliriz. Diğer partileri görmüyoruz, bunu vatandaşta söylüyor. Biz sadece seçim sürecinde değil seçim sonrasında da milletimizle beraberiz” dedi. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler