AyFm 100.5
Canlı Dinle
  • 20 Mayıs 2025, Salı 10:18

Sökeli yarışmacı ekranlarda Aydın'ı temsil etti

İsmail Arat'ın Yarıştığı Proğram Önümüzdeki Günlerde Kanal 360 Ekranlarına Gelmesi Bekleniyor

Sökesporlu eski futbolcusu İsmail Arat, Kanal 360 ekranlarında yayınlanan bilgi yarışması “Ben Bilirim”de Aydın ve Söke’yi başarıyla temsil etti. Arat, memleket kültürünü de stüdyoya taşıdı.

Sunuculuğunu Alper Ateş’in yaptığı, bilgi ve eğlenceyi bir araya getiren “Ben Bilirim” programı, Türkiye’nin dört bir yanından ve yedi farklı ülkeden başvuran 90 bini aşkın kişi arasından seçilen 3 bin yarışmacıyla ekrana geliyor. Bu seçkin yarışmacılar arasında yer alan İsmail Arat, programa renk kattı.

İstanbul’daki çekimlere katılan Arat, yarışmada gösterdiği performans kadar, sunduğu anlamlı hediye ile de dikkat çekti. Arat, sunucu Alper Ateş’e Söke’ye özgü coğrafi işaretli Körüklü Çizme’nin minyatürünü hediye etti. Ateş ise bu zarif jest karşısında memnuniyetini dile getirerek, “Geçtiğimiz yıl Söke Körüklü Çizmesi programda soru olarak da yer aldı. Bu hediye benim için çok kıymetli. Bu kültürü yaşatan ustalara teşekkür ediyorum” dedi.

Söke’nin adını hem bilgi yarışmasında hem de kültürel dokusuyla duyuran İsmail Arat’ın yarıştığı bölümün önümüzdeki günlerde Kanal 360 ekranlarında yayınlanması bekleniyor. (NECATİ MALDAR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.