CHP Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Aytuğ Atıcı, CHP Parti Okulu Aydın İl Koordinatörü olarak Fulya Üstündağ'ı görevlendirdi.
CHP'den 2015 ve 2018 genel seçimlerinde Aydın Milletvekili Adayı olan, partinin ilçe yönetimi ve Parti Okulu İdari Kadromuza Gençlik Kolları MYK üyeliği görevlerinde bulunan Fulya Üstündağ'a şimdi de Aydın İl Koordinatörlüğünde görevi verildi.
Aydın ile beraber, Türkiye geneli birçok ilde CHP Parti Okulu İl Koordinatörlüklerinde bayrak değişimleri yaşandığını belirten Üstündağ, "Bu vesile ile bende CHP Parti Okulu Aydın İl Koordinatörü olarak görevlendirildim. Parti Okulumuz kurulduğundan bu yana eğitmen olarak, sayısız eğitim ile sosyal proje danışmanlığında büyük bir keyif ve özveri ile görev aldım. Bu konuda ki bilgi, birikim ve tecrübelerime güvenerek bana bu görevi layık gören Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Sn. Aytuğ Atıcı hocamıza ve Parti Okulu İdari Kadromuza çok teşekkür ederim.
Görevi devraldığım Serpil hocamıza da, emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, İl ve İlçe Eğitim Sekreterlerimiz, Aydın Eğitmenlerimiz ve 17 İlçe Örgütümüz ile beraber zor pandemi şartlarına rağmen, birlik ve beraberlik içinde eğitim çalışmalarımızı yürüteceğimize inanıyorum. 'İktidarın Yolu Parti Okulu' sloganımız ile çalışacağız" açıklamasını yaptı.
CHP Aydın İl Koordinatörü olarak görevlendirilen Fulya Üstündağ, Serpil Gülertekin'den görevi devraldı. (ERDAL AYDIN)
























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.