Takip Et

SON DAKİKA

Bozdoğanlılar iftarda buluştu

18 Mart 2024, Pazartesi 22:43

     


Bozdoğan Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü'nde vatandaşlarla iftarda buluştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bozdoğan İlçe Stadyumu'nda, Başkan Ufuk Altıntaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftara Cumhur İttifakı AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş da katıldı.

Şehitlerin ruhuna ithafen düzenlenen iftarın ardından Başkan Altıntaş, sosyal medya hesabından misafirlere teşekkür ettiği ve iyi dileklerde bulunduğu mesajında şu ifadelere yer verdi:

''18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü münasebetiyle; Aziz Şehitlerimizin ruhuna ithafen ve mübarek Ramazan-ı Şerif'in bereketini ve iftar maneviyatını birlikte yaşamak amacıyla kurduğumuz iftar sofralarımızda, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Mustafa SAVAŞ ve binlerce hemşehrilerimizle bir araya geldik.

Rabbim Ramazan’ın coşkusunu, dilimizden sabrı ve şükrü, bedenimizden sıhhati, sofralarımızdan bereketi eksik etmesin. Tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. İftar soframıza yoğun ilgileri ve duaları ile bereketlendiren büyüklerimize, kardeşlerimize, neşe kaynağımız evlatlarımıza şahsım ve Bozdoğan Belediyesi ailesi olarak teşekkür ediyor, gönül dolusu sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Hepinize afiyet olsun. Sizleri Seviyoruz.'' (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler