Takip Et

Elmas Ailesi’nden muhteşem doğum günü partisi

Yenipazar'ın seçkin ailelerinden iş insanı İhsan Elmas ve Eşi Sena Mumcular Elmas'ın, 1. yaşına basan kızları Pera için görkemli bir doğum günü partisi düzenlendi.

Elmas Ailesi’nin işyerleri olan Elmas Pide Kafe’de, Yenipazar Tariş Camii İmam Hatibinin duasıyla başlayan muhteşem doğum günü organizasyonuna, her iki ailenin sevenleri katılırken, hediyelerini alan Pera Elmas, hazırlanan pastasını üfleyerek birinci yaşına bastı.

İlk kez dede olmanın mutluluğunu yaşayan ve doğum günlerini ailecek kutlamanın önemine değinen aile büyükleri Mustafa Elmas ve Zafer Mumcular, “Allah herkesin evlatlarının böyle güzel günler, anlamlı olan günler göstersin. Bizler onlar için varız” dedi. Elmas ve Mumcular ailelerinin mutlulukları gözlerden kaçmazken, geceye katılan konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Elmas Ailesi bu özel günlerinde yanlarında olan misafirleriyle tek tek yakından ilgilenip hatıra fotoğrafı çektirerek geceyi ölümsüz hale getirdi. Geçen yıl kızları Pera Elmas'ı kucaklamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten baba ihsan Elmas, “Hoş geldin dünyamıza, bu yıl bize sürprizlerle geldin ve ne çok şey öğrettin bize. 1. doğum günün, yeni yaşın kutlu olsun prensesim, seni çok seviyoruz. Ayrıca, bu mutlu günümüzde yanımızda olan aile büyüklerimize, arkadaşlarımıza, arayan, mesaj atarak güzel dileklerini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu. (SERKAN SARAÇOĞLU) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.