
Türk rock müziğinin önde gelen isimlerini bir araya getiren 3. Kuşadası Gençlik Festivali’nin 4. günü de büyük bir coşku ile tamamlandı.
3. Kuşadası Gençlik Festivali ile bir kez daha müzik dünyasının yıldızlarına ev sahipliği yapan Kuşadası sahilinde coşku sürüyor. Her zaman iyi müzik sloganıyla, Umut Kuzey önderliğinde ve Milyon Yapım organizasyonu ile Kuşadası Davutlar bölgesi Sevgi Plajı'nda düzenlenen festivalin dördüncü günü de büyük bir coşku ile tamamlandı. Binlerce müzikseverin akın ettiği festivalin dördüncü gününde 2 ana sahnede gerçekleşen konserlerde sırasıyla Palmiyeler, Supernova, Gökcan Sanlıman, Çamur, Sena Şener, Deniz Tekin, Ezhel, Adamlar, Seksendört, Pinhani, Emre Aydın ve Athena sahne aldı.
Festivalin en beklenen performanslarından biri yeniden müzik dünyasına dönen ve konser öncesi yeniden sahnelerde olduğu için çok mutlu olduğunu açıklayan Ezhel’in festival izleyicisi ile buluştuğu an olurken, festivalde sahne alan Emre Aydın şarkılarıyla gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Festivale katılan gençler Emre Aydın’ın şarkılarıyla adeta kendilerinden geçerken, şarkıcı Emre Aydın da şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden topluluğun heyecan ve coşkusuna hayran kaldı. Gecenin son grubu Athena ise enerjik sahne gösterisi ve sevilen şarkıları ile izleyicileri büyüledi.
Geçtiğimiz yıl 90 bin müzikseveri buluşturarak gelenekselleştiğini kanıtlayan Kuşadası Gençlik Festivali, bu sene izleyici rekorunu kırarak Davutlar Bölgesi Sevgi Plajı'nda Kuşadası Belediyesi işbirliği ile RedBull katkılarıyla, Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlanıyor. (EDİZ VERDİOĞLU)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.