Takip Et

Irmak Ailesi’ne Avukat gelin

Aydın’da farklı alanlarda faaliyet gösteren iş insanı Melik Irmak ile Avukat Asena Gökoğlu, düzenlenen görkemli düğünle yaşamlarını birleştirdi. Çiftin nikah şahitleri arasında hakim ve savcı da yer aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da hizmet veren iş insanlarından Tahir ve merhum Sara Irmak çiftinin oğulları Melik Irmak ile Aydın’da mobilya sektöründe hizmet veren iş insanı Göksel Gündüz'ün yeğeni ve Gamze Gündüz'ün Aydın Adliyesi’ne kayıtlı Avukat kızı Asena Gökoğlu için düğün töreni yapıldı.

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde hizmet veren bir düğün salonunda düzenlenen Asena ve Melik çiftinin balo gecesine, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Yargıtay Tetkik Hakimi Kadir Küçüköner, İzmir Cumhuriyet Savcısı Zeki Polat’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Asena ve Melik çiftinin ilk dansı ile başlayan balo gecesi, nikah merasimi ile devam etti. Efeler Belediyesi Nikah Memuru Tahir Altindiş çiftin nikah akdini gerçekleştirirken, damadın nikah şahitliklerini Hakim Kadir Küçüköner, Savcı Zeki Polat, Süleyman Irmak ve Sabri Irmak yaparken, gelinin şahitliklerini de Göksel Gündüz ve Almina Gökoğlu yaptı. Çiftin evlilik cüzdanı Savcı Zeki Polat, Avukat gelin Asena’ya teslim ederek, kendilerine bir ömür mutluluk temennisinde bulundu.

Nikah merasiminin ardından Asena ve Melik çifti ile davetliler, gece boyunca müzik eşliğinde eğlendi. (HAZEL BAYIK)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.