Takip Et

SON DAKİKA

Melih ve Gizem için ‘Fıstık’ gibi düğün organizasyonu

2 Ağustos 2021, Pazartesi 09:21

     


Çine’de hizmet veren Ece Tarım Ürünleri Yer Fıstığı İşleme Tesislerinin Genel Müdürü Melih Ece ile Bankacı Gizem Tekin, düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’de yaklaşık yarım asırdır hizmet veren Ece Tarım Ürünleri Yer Fıstığı İşleme Tesislerinin sahibi Ahmet Ece ve Hüsniye Ece çiftinin oğulları Melih Ece, emekli öğretmen Sevim Tekin ve Çine’de Diş Hekimliği yapan Müfit Tekin çiftinin kızları Gizem, bir ömür mutluluk için evlendi. Çine Kahraman Mahallesi Çamlık Kır Düğün Bahçesi’nde genç çiftler için, 2 gün boyunca düğün organize edildi. Mart ayında Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in kıydığı nikah ile evlilik akdi gerçekleşen çiftler için, pandemi nedeniyle ancak düğün organizasyonu tertiplenebildiği belirtildi.

Gizem ve Melih’in bu mutlu gününde mesai arkadaşları ile her iki ailenin misafirleri yalnız bırakmadı. Balo gecesini dans eşliğinde başlatan genç çift, Orkestra Eliz Band’in müzikleri eşliğinde davetliler ile birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

Çine’nin en köklü işletmelerinden olan ve Türkiye’nin çok sayıda illerine ürün pazarlayan Ece Tarım Ürünleri’nin işletmecisi Ahmet Ece, “Türkiye’nin her noktasında bir dostluğumuz oluştu. Bu dostlarımızın bir kısmı bu mutlu günümüze iştirak ederken, bir çoğu da gönderdiği çiçek ve çelenklerle törenimizi renklendirdi. Bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da bir ömür mutluluklar diliyorum” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler