Takip Et

/>

SON DAKİKA

Kuyucak’ta Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı

29 Ekim 2023, Pazar 15:55
Son güncelleme: 29 Ekim 2023, Pazar 16:15

     


Kuyucak’ta Cumhuriyet’in 100. Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
Kuyucak’ta Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıl dönümü coşkuyla kutlandı.  Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, “Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünün gururuyla birlikte, Türkiye Yüzyılı’nı da millî hafızamıza kazıyacağız” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, ADÜ Kuyucak MYO Müdürü Doç.Dr.Erkan Salan, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Karaduman, İlçe Emniyet Müdürü Erol Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karadağ, gaziler, şehit yakınları, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve personelleri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kaymakam Niyazi ve Başkan Çömden, öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı. Kaymakam Niyazi tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı, öğrenciler Cumhuriyet adlı şiirlerini okudu. İlçe bazında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından ödülleri verildi. 
Kuyucak’ta okulların çeşitli gösteriyle devam eden programda izleyenler alkışlarla tempo tuttu. Programın son bölümünde Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 100 kişilik halk oyunları gösterisi yapıldı. 
Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, halkımız ile bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmenin önemini bir kez daha anlıyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci asrını 'Türkiye Yüzyılı' ile taçlandıracağız.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.” dedi. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler