AyFm 100.5
  • 7 Ocak 2026, Çarşamba 20:41

Kuşadası Belediyesi’nin hizmet çadırı yıkıldı: CHP İl Başkanı Saatçı’dan sert tepki

AK Parti’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından Kuşadası Belediyesi hizmet binasına açılan tahliye davası kapsamında yaşanan gelişmeler kamuoyunda tartışma yarattı. Sürecin aksamaması ve vatandaşlara verilen hizmetlerin kesintiye uğramaması amacıyla Kuşadası Belediyesi tarafından belediye bahçesine kurulan hizmet çadırı, iddiaya göre gece saatlerinde gerçekleştirilen bir operasyonla yıkıldı.

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, yaşananlara sert tepki gösterdi. Saatçı, söz konusu çadırın tamamen halkın mağdur olmaması için kurulduğunu vurgulayarak, yapılan müdahalenin kamu hizmetini hedef aldığını ifade etti.

Saatçı açıklamasında, “Kuşadası Belediyemizin halkımıza hizmeti kesintisiz sürdürebilmesi için kurduğu hizmet çadırının bir akşam operasyonuyla yıkılması kabul edilemez. Bu sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı, olayın hemen ardından Kuşadası’na hareket ettiğini belirterek, bölgede gerekli açıklamaları yapacağını ve yaşanan sürecin kamuoyuna tüm yönleriyle aktarılacağını söyledi. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.