Takip Et

Astrolog Meral Güven: Çıplak resmimi görünce kendimi tutamadım

Süper Lig'de haftalardır Fenerbahçe'nin şampiyon olacağı iddiasında bulunan Astrolog Meral Güven, Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

Eleştiri yağmuruna tutulan Meral Güven'in hesabından Fenerbahçelilere "beter olun" paylaşımı yapıldı.

Peki bu paylaşımı Meral Güven'in kendisi mi yaptı yoksa hesabı mı çalındı? Astrolog Meral Güven, yaşananlara ve hakkında ortaya atılan iddialara tek tek yanıt verdi.

Galatasaray, Süper Lig'in 2023-24 sezonu şampiyonu oldu. Şampiyonluğun mimarı Okan Buruk ve futbolcular ile taraftarlar gece boyunca büyük coşku yaşadı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar arasında bir isim öne çıktı. O isim Astrolog Meral Güven'den başkası değildi.

Sosyal medyada ve YouTube'da astrolojik değerlendirmeler yapan Meral Güven, ligin bitiminden haftalar önce Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylemesiyle dikkat çekmişti. Son haftaya yani düne kadar Meral Güven, taraftarlar tarafından yakından takibe alındı. Kısa sürede takipçi sayısı on binlere ulaştı. Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle bir anda Meral Güven, sosyal medyada adeta alay konusu oldu.

GALATASARAY'IN RESMİ HESABI DA PAYLAŞTI

Meral Güven, Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan isimleri arasına girmişti. Hatta Fenerbahçe'yle sosyal medya hesabından birbirlerine gönderme yapan Galatasaray resmi hesabı, Meral Güven'in karikatürünü paylaşarak "Fala inanma, kupasız kalma" notuyla paylaşım bile yaptı.

KÜFÜR ETTİĞİ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Okların çevrildiği Meral Güven, tahminlerinin tutmaması üzerine eleştiri yağmuruna tutuldu. X sosyal medya hesabını kapatan astrolog, ortadan bir anda kayboldu. Herkesin Meral Güven'i konuştuğu sırada Meral Güven'in hesabından yapılan paylaşım, Fenerbahçeli taraftarları adeta çıldırttı.

Astrolog Meral Güven'İn hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Yüce Mevlama şükürler olsun ki hevesinizi kursağınızda bıraktı. Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfür edip, beni tehdit ediyordunuz ve adamın böyle işte hevesini kursağında bırakırlar. Oh canıma değsin, beter olun. Allah'a ortak koşmak neymiş gördünüz mü? Rabbim sana şükürler olsun dualarımı kabul ettin. Yarabbim çok şükür. Beni Allah gibi gördünüz ya alın bakalım sonuca, beter olun öyle küfür edilmez böyle hevesinizi kursağınızda bırakırlar."

Türkiye'nin bir anda en çok merak edilen ismi olan Meral Güven'e, Ekol TV'den Yağmur Güzel ulaştı. Fenerbahçelileri kızdıran paylaşımı kendisinin yapmadığını belirten Meral Güven, yaşananları detaylarıyla anlattı.

"BEN GERİZEKALI MIYIM?"

1 haftadır paylaşım yapmadığını, adına fake (sahte) hesaplar açıldığını söyleyen Meral Güven, dün hesabından yapılan paylaşımla ilgili, "İnanmayın bu hesaplara, bu hesaplar bize ait değil. Gece ne oldu bilmiyorum, hepsi silinmiş. Ben gerizekalı mıyım? Ben neden öyle bir paylaşım yapayım?" dedi.

"ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIM PAYLAŞILMIŞ"

Adına gruplar açıldığını dile getiren astrolog, sonrasında yaşananları şöyle aktardı;

"Benim bütün ailem bu gruba dahil edilmiş. Çıplak fotoğraflar paylaşılmış. Ben o çıplak resmi görünce tutamadım kendimi. Alkol aldım. Evet küfür ettim. Ama nedenini başında söyledim. Sadece benim küfürlerim ortaya çıkarılmış. Eşiniz, dostunuz, anneniz olabilirdim."

"UZUVLARIMI KESECEKLERMİŞ"

Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla birçok tehdit mesajı aldığını ağlayarak sözlerine ekleyen Meral Güven, "Uzuvlarımı keseceklermiş, etimi cımbızla çekeceklermiş, beni baya ucuz insan konumuna koydular. Avukatıma gönderdim hepsini. Ben çıkıp 'Bu sefer yanılgıya düştüm, özür dilerim, umutlarınızla oynamak istemezdim' diyecektim" ifadelerini kullandı.

Dünden bu yana telefonunun hiç susmadığını, bankalardan, alışveriş sitelerinden mesajlar geldiğini ekleyen Meral Güven, şunları söyledi;

"Bir insanın bu kadar üstüne gelinmez. İnternette her yerdeyim. O paylaşımı ben yapmışım gibi. Bir insanın aklı olmaması lazım insanları kendine düşman etmesi için. Evet belki haddimi aştım. Ben de ne yaptığımı oturdum düşünüyorum. Çıplak resmimi paylaşmak nedir ya? Ben de bir insanım. Alın o resmi tüm dünyaya gösterin. Nasıl küfür etmeyeyim? Ben ne yaptım? Kaç ay öncesinden yapılmış yayınlara, beni benim dışımda biri gösterdiler. Sustum sustum, ta kii dün akşam birileri şovunu yaptı. Bu kadar nefret etmişler. Ben nerden bileyim. Sadece bir tahmindi. Olmadı. Nereye gideyim? Bunu hakkedecek hiçbir şey yapmadım."

"ANNEMİ BABAMI NASIL BULDUNUZ?"

Birilerinin kendisini çok iyi analiz ettiğini söyleyen Meral Güven, "Annemin, babamın, dayımın, halalarımın numaralarını nasıl buldunuz? Ben bunu hakkedecek ne yaptım? Ben bir anneyim. Ben bilmiyor muyum insanların psikolojisini? Niye bunu yapayım? Onlar kafadan beni düşman bilmişler. Gelen mesajların haddi hesabı yok." (HABER MERKEZİ)

 

 

 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.