
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel düzenlediği sevilen genç sanatçı Edis konserini on binlerce Aydınlı izledi. Konser öncesi Aydınlılara seslenen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Konseri izlemeye gelen Aydınlıları "Aydın'ın güzel insanları, Atatürk'ün gençliği hoş geldiniz." sözleriyle selamlayan Çerçioğlu, "Bu meydanın adını Demokrasi, Gençlik ve Atatürk Kent Meydanı koydum. Demokrasinin beşiği Aydın, o büyük mücadelede, Kurtuluş Savaşı'nda kadınıyla erkeğiyle cephede ve cephe gerisinde mücadele verdik. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun." dedi.
Gençlere "Gözlerinizdeki parıltıyı gördükçe mutlu oluyorum." sözleriyle seslenen Çerçioğlu, "Böyle güzel bir Atatürk gençliğini yetiştirdiği için annelerinizi kutluyorum. Siz olduğunuz sürece Türkiye Cumhuriyeti'nin sırtı yere gelmez." dedi.
"Bir kadın belediye başkanı olarak Aydın'da yaşayan tüm kadınlara ve gençlere pozitif ayrımcılık uyguladım." ifadelerini kullanan Çerçioğlu, birlik ve beraberlik mesajı vererek "Aydın'da yaşayan bütün vatandaşlarımıza eşit ve adil yaklaştım. Hiç kimseyi kutuplaştırmadım, kutuplaştırmayacağım. Önümüzdeki beş yılda da insana insan olduğu için değer vereceğim." diye konuştu.
Daha sonra sahneye çıkan Edis, en sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan sanatçı, onbinlerce Aydınlıya keyifli bir akşam yaşattı. (HABER MERKEZİ)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.