Takip Et

Evciler İlkokulu’ndan ''Değerli'' geziler

Aydın’ın Çine İlçesi Evciler İlkokulu Değerler Kulübü öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığının ''Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum'' (ÇEDES) projesi kapsamında gezilere katıldı.

Evciler İlkokulu İdaresi ile öğretmenleri öncülüğünde gerçekleşen ve ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen ziyaretler, Alabanda Antik Kenti ile Eskiçine Ahmet Gazi Camii’nde gerçekleşti.

Okulun öğretmenleri gözetimi ve eşliğinde gerçekleşen gezilerde öğrenciler, tarihi ve kültürel bilgileri yerinde edindi.

Okul Değerler Kulübü Sorumlu Öğretmeni Özlen Akdam, “Bu gezilerimizin amacı, öğrencilerimize evrensel, yerel ve kültürel değerlerimizi tanıtmak” ifadesini kullanırken, Okul Müdür Yardımcısı Esra Akkaş da, “Çocuklarımızın eğitimleri için yaşadıkları bölgedeki tarihi ve kültürel mekanları tanımaları çok önemli” dedi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.