Takip Et
  • 20 Mayıs 2025, Salı 14:42

Bir kahvenin kırk yıl hatırı varsa, bu mekânın binlerce anısı var

Aydın’da Muğla Karayolu üzerinde yaklaşık 25 yıldır hizmet veren ve adeta kentin simgelerinden biri haline gelen Kahve Bahane’nin 12 yıllık işletme müdürü Yeşim Gürel, samimi açıklamalarda bulundu. Gürel, hem işletmenin yıllar içindeki gelişimini hem de müşterilerle kurdukları sıcak bağı anlattı.

"İZİN GÜNÜMDE BİLE MİSAFİRLERİMİ BURAYA GETİRİRDİM"

İki çocuk annesi ve kısa süre önce ilk torununu kucağına alan Yeşim Gürel, Kahve Bahane’ye 2013 yılında katıldığını ifade ederek şunları söyledi:

“Ben Aydın’a yaklaşık 7-8 yıl önce taşındım ama ondan önce de Söke’den gelip gidiyordum. O dönemde Aydın’da çok fazla mekan yoktu. Kahve Bahane o zaman da gözde bir yerdi. Öyle ki izin günümde bile misafirlerimi buraya getirirdim. Gerek hizmet kalitesi, gerekse samimiyetiyle beni etkileyen bir yer oldu.”

“BURASI SADECE BİR KAFE DEĞİL, HAYATIN İÇİNDEN BİR YER”

Gürel Kahve Bahane’nin yalnızca bir kafe değil, insanların özel anlarına eşlik eden bir yaşam alanı olduğunun altını çizdi:

“Burada nişan, kına, sünnet, doğum günü gibi birçok organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. İlaç firmalarının toplantıları, evlilik teklifleri, çocukların doğum günleri derken bazen aynı ailenin yıllar içindeki tüm özel anlarına tanıklık ediyoruz. Hatta bazı müşterilerimiz bize ‘Kahve Bahane bebekleri’ diyor; çünkü tanışmalarından evliliklerine, çocuklarının doğumuna kadar her aşamada buradaydık.”

“DİSİPLİNLİ VE SAMİMİ BİR EKİP”

Gürel yıllardır birlikte çalıştıkları köklü kadro ile disiplinli bir hizmet anlayışı benimsediklerini belirtti:

“Bizde kurallar nettir, ama aynı zamanda samimiyiz. Yeni başlayan personel ilk başta zorlanabiliyor çünkü belli bir disiplinimiz var. Ancak bu sayede hizmet kalitesinden ödün vermeden yıllardır aynı çizgide devam ediyoruz.”

“HER YIL KENDİMİZİ YENİLİYORUZ”

Zaman içinde mekanda pek çok yenilik yaptıklarını söyleyen Yeşim Gürel, özellikle bahçe düzenlemesi ve açık alan konseptinin büyük beğeni topladığını belirtti. Ayrıca menülerini sürekli güncel tuttuklarını ve Aydın’da dry aged dolabını ilk kullanan işletme olduklarını ifade etti.

“12 yıldır bizimle çalışan ustalarımız var. Menüye her yıl yeni tatlar ekliyoruz. Açık alanımız sayesinde yaz aylarında nefes alınabilecek bir ortam sunuyoruz. Aynı zamanda geniş bir otoparkımız olduğu için misafirlerimiz bu konuda da sıkıntı yaşamıyor.”

“TOPLANTI SALONLARIMIZLA HER TÜRLÜ ETKİNLİĞE HAZIRIZ”

Gürel, üst katta yer alan üç farklı toplantı salonuyla kurumsal etkinliklere de hizmet verdiklerini belirtti:

“120 kişilik büyük salonumuzun yanı sıra 20 ve 15 kişilik iki ayrı toplantı salonumuz bulunuyor. Projeksiyon, ses sistemi, slayt atlatıcı gibi her detay mevcut. Müşterilerimizin toplantılarını sorunsuz geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz.”

“ANNE VE BEBEK DOSTU BİR İŞLETMEYİZ”

Kahve Bahane’nin Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından “Anne ve Bebek Dostu İşletme” plaketiyle onurlandırıldığını hatırlatan Gürel, “Bebek bakım odamızla çocuklu ailelerin de rahatlıkla tercih ettiği bir yeriz. Bu özellik, birçok işletmede yok. Biz ailelerin konforunu önemsiyoruz” dedi.

“KAHVE BAHANE HERKESİ BEKLİYOR”

Son olarakGürel, tüm Aydınlıları Kahve Bahane’ye davet ederek sözlerini şöyle tamamladı:

“Nişan, kına gecesi, doğum günü, özel yemekler ve daha fazlası için Muğla Karayolu üzerindeki Kahve Bahane’ye herkesi bekliyoruz. 08.00-01.00 saatleri arasında haftanın her günü hizmet veriyoruz. Misafirlerimiz bizim için kıymetli, onları ağırlamaktan mutluluk duyarız.” (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.