Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğine (AYESOB) aday olduğunu ilan etti. Tek adayla gidilen seçimlerde Özmeriç güven tazeledi.
Şoförler Odası düğün salonunda gerçekleştirilen genel Kurula Aydın Ticaret İl Müdürü Arif Aksu başta olmak üzere diğer meslek odalarının başkanları, şoförler odası üyeleri katılım sağladı.
Divan başkanlığını odanın eski başkanlarından Ali Tuncal üstlendi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından kurul başladı.
Şoförler Odasının 2022-2026 yılları arası 4 yıllık faaliyetleri görüşülerek karara bağlandı. Genel kurulda konuşan Oda Başkanı Semih Özmeriç, sözlerine divan heyeti, misafirler, oda başkanları, basın mensupları ve üyelere hitap ederek başladı. Konuşmasında, bir gün önce kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü’nü hatırlatan Başkan, basının yol gösterici rolüne dikkat çekti.
Konuşmasında şoför esnafının toplumdaki yerine özel bir parantez açan Başkan, asıl hedeflerinin mesleğin saygınlığını ve güvenilirliğini pekiştirmek olduğunu dile getirdi.
“Güvenin olmadığı yerde huzur da kazanç da olmaz” sözleriyle bu anlayışı özetleyen Başkan, kurallara uyum, yetki belgeleri ve eğitim şartlarına titizlikle yaklaştıklarını belirtti.
ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Genel kurulun ardından seçim sürecine geçileceğini hatırlatan Başkan, üyelerin kendisine ve yönetimine bir dönem daha görev vereceğini belirtti. Bu güvenin kendisi için hem mutluluk hem de büyük bir sorumluluk olduğunu ifade etti.
Bu destekten güç alarak yeni bir hedef açıkladığını dile getiren Başkan, Mayıs ayında yapılacak Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı seçimleri için aday olduğunu ilan etti.
“İzninizle, bu göreve talip olduğumu buradan açıklıyorum” sözleriyle adaylığını duyuran Başkan, kararın hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasını tamamladı.
Genel kurulun tamamlanmasının ardından seçimlere geçildi.
YENİ YÖNETİM
Semih Özmeriç başkanlığında Şoförler Odası’nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
Atilla Akgün, Okan Yalçın, Sabri Duru, Şakir Şahbaz, Orhan Korkmaz, Önder Eroğlu, Hakan Tire, Nuri Kahvecioğlu
Denetim kurulu da;
Nahit Atan, Ümit Eşin, Küçük İsmail Köker (İREM AKCAN)
























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.