Takip Et
  • 1 Mayıs 2025, Perşembe 10:07

Başkan Erol'dan emekçilere 1 Mayıs jesti

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde belediye işçilerini yalnız bırakmadı. Belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Erol, hem bayramlarını kutladı hem de özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Buharkent’in dört bir yanında gece gündüz demeden görev yapan işçilerle samimi bir ortamda buluşan Başkan Erol, “Buharkent’imiz için alın teri döken kıymetli mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek 1 Mayıs İşçi Bayramımızı hep birlikte kutladık. Tüm emekçilerimizin Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Emeğin ve dayanışmanın yalnızca bir gün değil, hayatın her alanında kıymetli olduğunu vurgulayan Başkan Erol, 1 Mayıs’ın sadece bir tatil günü değil, emeğe duyulan saygının da simgesi olduğunu dile getirdi. Belediyenin gücünü çalışanlarının alın terinden aldığını belirten Erol, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sıcak sohbetlerin yaşandığı buluşmada işçiler de Başkan Erol’a teşekkür ederek, desteklerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.