AyFm 100.5

Aydın’da “Yüzyılın Konut Projesi” başvuruları başlıyor

AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi için hayata geçirilen “Yüzyılın Konut Projesi – Ev Sahibi Türkiye” kapsamında başvuru tarihlerini açıkladı. 500 bin sosyal konut için başvurular 10 Kasım’dan itibaren e-Devlet üzerinden başlayacak.

AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi amacıyla hayata geçirilen “Yüzyılın Konut Projesi – Ev Sahibi Türkiye” kapsamında Aydın genelinde yapılacak konutların başvuru tarihlerini açıkladı.

Sarıbaş, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin refahı, huzuru ve geleceği için büyük bir adım daha atıyoruz" ifadelerini kullanarak projenin önemine dikkat çekti.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

500 bin sosyal konut projesi kapsamında başvurular 10 Kasım Pazartesi günü saat 09.00 itibarıyla e-Devlet üzerinden alınmaya başlanacak.

Yoğunluğu önlemek amacıyla başvurular, T.C. kimlik numarasının son rakamına göre dağıtıldı:

10 Kasım – Son rakamı 0 olanlar

11 Kasım – Son rakamı 2 olanlar

12 Kasım – Son rakamı 4 olanlar

13 Kasım – Son rakamı 6 olanlar

14 Kasım – Son rakamı 8 olanlar

15 Kasım’dan itibaren tüm vatandaşlar başvuruda bulunabilecek.

Son başvuru tarihi: 19 Aralık 2025

Projenin vatandaşların, güvenli ve modern yaşam alanlarında uygun koşullarda ev sahibi olması hedefiyle hayata geçirildiğini kaydeden Sarıbaş, "Sosyal adaletin, şehirleşme vizyonunun, güçlü Türkiye ideallerinin bir yansımasıdır" dedi. (İREM DELİCE)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.