AyFm 100.5
  • 1 Aralık 2025, Pazartesi 15:15

Nazillispor'da kriz üstüne kriz

NAZİLLİSPOR'DA KRİZ BİTMİYOR!

3.Lig’de son sırada yer alan ve zor günler yaşayan Nazillispor’da teknik direktör Yüksel Yeşilova görevden ayrıldı. Tecrübeli teknik adam “Nasip buraya kadarmış” dedi.

 

Ligde zor günler geçiren ve dibe demir atan siyah beyazlılarda bitmek bilmeyen krizlere bir yenisi daha eklendi. TFF 3.Lig 4.Grup’ta mücadele eden Aydın temsilcisi Nazillispor’da teknik direktör Yüksel Yeşilova görevden ayrıldı. Cumartesi günü ligin 11.haftasında deplasmanda Eskişehir Anadoluspor’a 1-0 mağlup olduktan sonra yönetimle bir araya gelen Yeşilova, görüş ayrılıklarından dolayı görevi bıraktığını dile getirdi.

 

Yüksel Yeşilova yaptığı açıklamada, “Eskişehir Anadoluspor maçı sonrasında yönetimle görüş ayrılıklarımız oldu. Bu sebepten görevi bırakıyorum. Nazilli’yi ve Nazillispor’u çok sevmiştim. Ama nasip buraya kadarmış. Nazillispor’a ligde kalan maçlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ligde 12.haftaya girilirken Aydın temsilcisi 16 takımlı grupta 2 puanla 16.sırada yer alıyor. Siyah beyazlılar 11 maçta 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet alırken, henüz galibiyetle tanışamadı. (KAMİL KAZANKAYA)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.