Takip Et

/>

SON DAKİKA

Sökeli Solgun ailesinin üçüz bebek sevinci

16 Kasım 2023, Perşembe 11:05
Son güncelleme: 16 Kasım 2023, Perşembe 18:12

     


Aydın'ın Söke İlçesinde yaşayan Emine ve Sami Solgun çiftinin üçüz kız bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Bebeklere Nehir, Pınar ve Irmak isimleri verildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın'ın Söke İlçesi Burunköy Mahallesinde yaşayan Emine ve Sami Solgun çiftinin, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinde sezaryenle 3 kız bebekleri dünyaya geldi. Daha önce de 3 çocukları olan Solgun çifti, genç yaşta altı çocuğa sahip olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Doğum Servisinde bebeklerin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeleri için süreç yakından takip edilirken, doğum sonrası da bebeklerin ve annenin sağlığı ile ilgili ADÜ Doğum Servisi doktorlarının takibi devam ediyor.

Anne Emine Solgun, üçüz bebeklere sahip olmaktan mutlu olduğunu söylerken, baba Sami Solgun, ”Başta Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisinden Uzm. Dr. Zeynep Yasemin Önür, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Doğum Uzmanı Prof. Dr. Hasan Yüksel, Doç. Dr. Fedi Ercan olmak üzere Adnan Menderes Üniversitesi Doğum Servisi doktor ve çalışanlarının yoğun ilgisi ve yakın takipleri ile yavrularımızı sağ salim kucağımıza aldık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.Doktorlarımızın sıcak ilgisi ve süreci yakından takip etmeleri bize her zaman güç verdi” dedi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler