Takip Et

Aydın’da siyasi partileri buluşturan aday adaylığı açıklaması

Aydın’ın Yenipazar Belediye Başkan Aday Adayı Aytekin Sözen, başvuruşu dilekçesini CHP İlçe Başkanlığı’na sundu. Sözen’in Aday Adaylığı açıklamasının ardından AK Parti, MHP, İYİ Parti ve HDP temsilcileri kendisini tebrik edip başarı temennisinde bulundu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) uzun yıllardır siyaset yapan ve 2019 yılından buyana İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in danışmanları arasında yer alan Aytekin Sözen, memleketi Yenipazar’a Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ilan etti.

“YENİPAZAR BİZİM AŞKIMIZ YENİPAZAR BİZİM SEVDAMIZ”

CHP Yenipazar İlçe Teşkilatı’na eşi Ayşe Sözen ile birlikte giden Aytekin Sözen, İlçe Başkanı Sergül Duransoy’a başvuru dilekçesini teslim etti. Burada bir açıklama yapan Sözen, “Doğduğum bu topraklara hem emeğimle hem deneyimimle Yenipazar’a belediye başkanı olarak hizmet etmek için bugün Cumhuriyet Halk Partimize aday adaylık başvurusunda bulunuyorum. Heyecanlı mısın? diye sorarsanız, tabii ki çok heyecanlıyım. Çünkü Yenipazar bizim aşkımız Yenipazar bizim sevdamız. 1957’den bu yana yaşadığım bu şehre belediye başkan aday adaylığı için başvuruyorum. Partimizden diğer aday adayı arkadaşımız Malik Ercan’a da, AK Parti’den aday adayı olan Kıvanç İşbilen arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Her şey bu topraklar ve bu güzel memleketimiz için. Ben diğer aday adayı arkadaşlarımızla da görüştüm. Onlara, ben kazanırsam siz bana, şayet siz kazanırsınız, ben elimden gelen bütün gücümle destek sunmak için onlara söz verdim. Güzel işler yapacağız. Deneyimlerimiz var, birikimlerimiz var. Özellikle son 4 yıl sekiz aydır İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığım başkan danışmanlığı ve eğitim koordinatörlüğünde çok önemli deneyimler kaydettik. Şimdi bu birikimlerimizi, gücümüzü bu etkimizi artık Yenipazar’a vermenin günü geldi. Onun için aday adaylığımı yapıyor. Buraya geldiğiniz ve beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“GEREKİRSE KAPILARINDA YATIP KALKACAĞIM”

Aday Adaylığı başvurusunun ardından parti binası önünde bekleyen vatandaşlara da hitap eden Aytekin Sözen, Yenipazar’a hizmet almak için gerektiğinde Aydın Büyükşehir Belediyesi, gerektiğinde de Bakanlıklar önünde yatıp kalkacağını vurguladı. CHP’li Yenipazar Belediye Başkan Aday Adayı Aytekin Sözen’in başvuru anında mahalle muhtarları ile vatandaşlar yer alırken, parti binası çıkışında ise AK Parti Yenipazar Belediye Başkan Aday Adayı Kıvanç İşbilen, MHP, İYİ Parti ve HDP ilçe yöneticileri kendisini başarı temennisinde bulundu.

Katılımcılara ve vatandaşlara pilav üstü tavuk ve ayran ikramında da bulunuldu. (ERDAL AYDIN)

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.