Takip Et

/>

SON DAKİKA

Dersi Afrodisias'da işlediler

21 Kasım 2019, Perşembe 19:09

     


Çine Madran Anadolu Lisesi öğrencileri, Görsel Sanatlar ve İngilizce dersini Karacasu'daki Afrodisias Antik Kenti'nde işledi. Afrodisias'daki yabancı turistlerle konuşan öğrenciler İngilizcelerini geliştirirken aynı zamanda Yunan ve Roma sanatı ile ilgili bilgi edindi.

Karacasu'daki Afrodisias Antik Kenti, Çine Madran Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı. Çine Madran Anadolu Lisesi Yabancı Dil Öğretmenleri Fahri Çetin, Tülay Yıldız ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Elvan Kacar, gezi kafile başkanı Müdür Yardımcısı Süreyya Cinbaş öncülüğünde başlatılan 'Dersimi Dışarıda İşliyorum' etkinliği kapsamında Karacasu'ya gelen öğrenciler İngilizce ve Görsel Sanatlar derslerini Afrodisias'da işlediler. Yabancı turistlerle konuşarak İngilizcelerini geliştiren öğrenciler, Afrodisias Antik Kenti'nde Yunan ve Roma sanatını görerek öğrendi.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Yabancı Dil Öğretmeni Tülay Yıldız, "Amacımız öğrencilerimize yabancı dilde konuşma, özgüven duygusunu geliştirme, tarihi ve doğal güzelliklerimiz hakkında bilgi edinmelerini ve kendilerini ifade edebilmelerini sağlamaktır" dedi. Öğrenciler Afrodisias Antik Kenti'nin ardından Karacasu'daki çömlek ocaklarını ziyaret ederek çömlekçilik sanatı hakkında bilgi aldı. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler