Takip Et

Aydın’da su faturası gündem oldu

Aydın’da su faturaları sosyal medyada gündem oldu. Aydın’da yaşayan bazı vatandaşlar su faturalarının yüksek geldiğinden yakınırken bazıları da faturaların makul olduğunu savundu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Denge Gazetesi sosyal medya hesabından ‘Aydın’ın neresinde oturuyorsunuz? Su faturanız ne kadar geliyor?’ diye bir paylaşımda bulundu.

Aydın’ın birçok ilçe ve mahallesinden vatandaşlar su faturalarını yorumlara yazdı. Yüzlerce yorum alan paylaşımda vatandaşlar ikiye bölündü. Kimi su faturasının elektrik faturasından fazla geldiğini yazdı kimi de elektrik faturasının fazla olduğunu savundu.

Okan Gülşen Özefe isimli bir vatandaş, “Aydın’ın neresinde yaşarsan yaşa çok geliyor çok. Sanki istanbulda yaşıyoruz deniz manzaralı” dedi.

Efeler’de yaşayan Görkem Yekta Meşe, “Efeler’de yaşıyorum su faturam 700 liradan aşağı gelmiyor” dedi.

Bülent Şahin, “Ekonominin getirmiş olduğu sartlarda geliyor. Eeee TUIK'in açıklamasına göre artış olacak tabi ki de”

Taner Can “Efelerde yaşıyorum gayet güzel geliyor.sebeb olanlardan ALLAH bin kere razı olsun”

Germencik’te yaşayan Ruhi Doğan, “Değerli dostlar bana sorarsanız şahsen ben Germencik çarıklar mah su ve elektrik faturasına hiç takılmam yeter ki kesilmesin fiyata gelince tabi ki daha makul daha uygun fiyat olabilir o da idarenin elindedir onlara da sorsak masraf gideri çok diyecektir o da haklı geriye tek çare yerel seçimler eğer bizler memnun isek devam diyeceğiz değil isek değişim yapıp hizmet isteyebiliriz” dedi.

Atalay Sayılgan, “Valla fark etmez, çok fazla geliyor, kol gibi, aşırı yüksek geliyor, Menderes manzaralı” dedi.

Ali Tosun, “Elektrik ve doğal gaz faturası ne kadar,pazar çantası ne kadara doluyor?” yorumunda bulundu.

Efeler’de yaşayan Mecit Türkben su faturasının 485 lira geldiğini yazdı.

İbrahim Cengiz elektrik faturasının 300 lira su faturasının ise 682 lira geldiğini yazdı.

Efeler’de yaşayan Mustafa Akcan, elektrik faturasının 221 lira su faturasının ise 325 lira geldiğini söyledi.

İbrahim Kaman, “Aydın Efeler 305 lira geldi bu ay” diye yazdı.

Tugay Oğraş, “Efeler’de 300 TL çok geliyor” dedi.

Altan Ayşe Gecici ,“Aydın Efeler’de ciddi ciddi afaki su faturası ödüyorum” dedi.

Ata Mahallesinde yaşayan Emine Öztürk, “Her ay en az 250 lira geliyor” yorumunu yazdı.

Muharrem Acar, su faturasının 649 lira geldiğini söyledi.

Koçarlı Çarkırbeyli’de oturan Saliha Mercan, “6 kişilik bir aileyiz bahçemizde var 300-400 geliyor” dedi.

Çine’de yaşayan Salim Eraslan Elektrik faturası 220 lira su faturasının 606 lira geldiğini yazdı.

Deniz Akpınar su faturasının 550 lira elektrik faturasının 330 lira geldiğini söyledi.

Nuri Şenkaya, “Yıllık olarak toplamda; en fazla elektrik faturası, daha sonra doğal gaz , ve üçüncü sırada ise su faturası” yorumunda bulundu.

Yenipazar’da yaşayan Ali Çobanoğlu, “Yenipazar normal daire, 1350- 1600 arası su faturası, 350 TL elektrik faturası geliyor. 6 aydır 0 TL doğal gaz faturası geliyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi gündüz hırsızı gibi soyuyor bizi Türkiye'de en pahalı suyunu Aydınlılar kullanıyor. Su sagliktır ,su hijyendir , su insanlar için olmazsa olmazdır . Allah'ın suyunu kaç para veriyoruz günah bu insanlara” dedi.

Şerafettin Subaşı, “Türkiye’nin en pahalı su tüketildiği yerde yaşıyoruz DİDİM” dedi.

Koçarlı Yeniköy’de yaşayan İhsan Aykut, “Koçarlı'nın Yeniköy Mahallesindenim. 30 ila 35 metreküp sarfiyata 350 ila 400 TL arası su faturasi geliyor. Kanalizasyon yok ama atık su ücreti alınıyor. Benim itirazım bu atık su bedelinin faturaya yansıtılması” diye yazdı.

Aslı Karaoğlan, “Depo olarak kullandığımız bir ev var bulvarda arada bir uğrarız kullanmıyoruz. Kasım başında 1.850 TL fatura geldi” dedi.

Kuşadası’ndan yazan Hüseyin Dikyol, “Kuşadası tuzlu su akıyor musluktan bir dünya para alıyorlar en azından arıtıp vermeleri gerekiyor Çerçioğlu’na duyurulur” yorumunda bulundu.

Köşk’te yaşayan Kemal Demir, “Köşk'teyim en az 500 geliyor. Özlem başkan kaybederse bilsin ki su faturası yüzünden kaybetmiştir” dedi.

Efeler’de yaşayan Ahmet Ergin, “Efeler. Elektrik 300-350 arası, Su 600-650 arası” dedi.

Koçarlı’dan yazan Mustafa Gülsever, “Koçarlı 3 ton şu yüklettim bugün ek sap.... 116 TL... Fatura foto atabilirim” dedi.

Özgür Berfin Şimşek, “250 300 arası gelen faturam bu ay 685 TL Allah kabul etmesin inşallah sözde suyun en bol olduğu yer Aydınmış geçin ya bu palavraları allah için adalet mi bu mahalleme bakıyorum bir tane yatırım yok bu saatten sonra oy moy yok sizlere inşallah bu sene gidersiniz yeter artık sizinkide” yorumunda bulundu. (SELİME AYDEMİR)

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.