Takip Et

SON DAKİKA

İlk gong pamuk için çalacak

6 Ocak 2020, Pazartesi 13:34

     


Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, pamuk için gelecek vaat eden İstanbul toplantısı öncesinde yaptığı basın açıklamasında ,” Sökemizin pamuğunun büyük değer kazanacağına eminim” dedi.

Çarşamba günü pamuk sektörünü bir araya getirecek olan toplantı öncesinde bilgilendirmede buluna Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, “Borsa İstanbul ve İş Yatırım davetleri ile Borsa İstanbul’da ilk gongu çalacağız. Pamuğun finans sektöründe önemli bir enstrüman rolü üstlendiğini görmek bizleri gururlandırıyor. Borsa İstanbul’da çalınacak İlk Gong töreni için heyecan ve umutla güzel işlerin olacağını düşünüyorum” dedi.

“PAMUK PİYASASI DEĞER KAZANACAK”

Borsa İstanbul’un önderliğinde Pamuk piyasasının değer kazanacağını söyleyen Sağel, “Alım Varantları, belli bir vadede veya öncesinde satın alma hakkı verir ve yükümlülük vermez. Satım Varantları ise belli bir fiyattan bir dayanak varlığı belli bir vadede veya öncesinde satma hakkı verir. Böylelikle bu adımın Söke’mizin pamuğuna büyük bir değer ve katkı sağlayacağına gönülden inanıyor. Bu adımın Söke’mizin pamuk piyasası içinde hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler