Takip Et

SON DAKİKA

Harika bir söyleşiye imza attılar

1 Nisan 2022, Cuma 12:40

     


Efeler Murat Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” etkinlikleri kapsamında tiyatrocu-oyuncu Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır ile harika bir söyleşiye imza attı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

“Finitolar” olarak “Yetenek Sizsiniz” programında ismini duyuran Aydınlı tiyatro oyuncusu Erkan Karadeniz ve “Komedi Türkiye” yarışması birincisi Tuğçe Karabayır ile buluşan öğrenciler, konuklarını büyük bir coşkuyla karşıladı. Salona ilk geldiklerinde öğrencilerin yüzlerine taktıkları maskeleri gören oyuncular şaşkınlık ve mutluluğu birlikte yaşadı.

Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz, tüm samimiyetleri ve doğallıklarıyla öğrencilerin ve öğretmenlerin sorularını içtenlikle cevaplarken ,tiyatroya nasıl başladıklarından, bu yolda hangi zorluklarla karşılaştıklarından bahsettiler.

Karabayır ve Karadeniz başarmanın tek yolunun okumak ve çalışmaktan geçtiğinin, eğitimin her alanda ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

Hem eğitici hem de eğlenceli bir sohbetin sonunda Okul Müdürü Funda Orhan tarafından konuklara katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Öğrencilerin tiyatroya olan ilgilerini gören Karadeniz ve Karabayır, onlara bir oyunlarında buluşma sözü verdi. (HAZEL BAYIK)







 
Son Eklenen Haberler