Takip Et

/>

SON DAKİKA

AYGİKAD’dan "2023’e Veda, 2024’e Merhaba" Gecesi

30 Aralık 2023, Cumartesi 11:19
Son güncelleme: 30 Aralık 2023, Cumartesi 11:27

     


Aydın Girişimci İş Kadınları Derneği’nin (AYGİKAD) düzenlediği “2023’e Veda, 2024’e Merhaba Gecesi’nde”, Aydınlı kadınlar birlikte pasta keserek 2024’e merhaba dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde hizmet veren bir düğün salonunda düzenlenen geceye, Yeni İz Derneği Başkanı Perihan Yıldırım, Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şube Başkanı Zeliha Gündoğdu ve AYGİKAD Üyeleri katıldı. Gecenin öne çıkan konusu ise, dernek üyelerinin kız çocuklarının okuması için burs desteği sağlayacaklarını açıklaması oldu.

“GENÇ KIZLARIMIZIN HAYATLARINA DOKUNACAĞIZ”

AYGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Işık, gecede yaptığı konuşmada, “2023 yılı hepimizin hafızalarından silinmeyecek üzüntüler bıraksa da 2024 yılı hayatımıza yeni umutlar ve fırsatlarla dolu bir dönemin başlangıcıdır. Gelecek yıl, yeni projeler, işbirlikleri ve büyüme fırsatlarıyla dolu olacak. Kadın girişimciler olarak, cesaretimizi kaybetmeden, engelleri aşarak ve birbirimize destek olarak başarılı olacağız. Birlikte güçlüyüz ve hedeflerimize ulaşmak için birbirimize her zaman destek olacağız. Geçen sene Platform iken bir söz vermiştik, ‘dernek olduğumuzda ilk yapacağımız iş maddi durumu iyi olmayan kızlarımıza okumaları için burs vereceğiz’ demiştik. Şimdi de sözümüzü yerine getirerek okumakta zorluk çeken, maddi durumu olmadığı için okuyamayan genç kızlarımızın hayatlarına dokunacağız ve hayallerini gerçekleştirmek için destek olacağız” dedi. (ERDAL AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler