Takip Et

/>

SON DAKİKA

Yasak aşk davasında ilk duruşma: Hazar’ın kızı o geceyi anlattı

23 Haziran 2016, Perşembe 22:01

     


Aydın’ın İncirliova ilçesinde, Bülent Güzel (39), Kamile Güzel (33) ve yasak ilişki yaşadıkları Keziban Hazar’ın (40), Halil Hazar’ı (57) öldürme suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında, Keziban Hazar’ın kızı H. H. Çarpıcı açıklamalar yaptı. Annesi Keziban Hazar ile Bülent Güzel arasındaki ilişkiyi anlatan 17 yaşındaki H. H., cinayette dördüncü bir isme işaret etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın’ın İncirliova ilçesinde yaşayan Halil Hazar’ın 4 Mart’ta öldürülmesiyle ilgili davanın ilk duruşması, Aydın 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya, Halil Hazar’ı öldürmekle suçlanan Bülent Güzel ve eşi Kamile Güzel ile Halil Hazar’ın eşi Keziban Hazar katıldı.

KIZI O GECEYİ ANLATTI

Müşteki sıfatıyla duruşmaya katılan Halil Hazar’ın 17 yaşındaki kızı H. H., annesi ile Bülent Güzel arasında bir ilişki yaşandığını, ilişkiyi cinayetten 1 hafta önce annesinin kendine açıkladığını söyledi. H.H., yaşananları şu sözlerle anlattı:

“Annem Bülent Güzel’le ilişki yaşadığını olaydan bir hafta önce bana anlattı. Annem Bülent’in kendisine tecavüz ettiğini söyledi. ‘Niye polise şikayet etmiyorsun’ diye sordum, şikayet etmedi. Bülent sürekli birlikte Denizli’ye gideceğimizi, gitmezsek bizi döner bıçağıyla öldüreceğini söylüyordu. Kamile de ilişkilerinden haberdardı. Zaten kendisine kuma gelmesini istiyordu. Annem, olaydan 2 ay kadar önce bana, ‘Babanı zehirleyelim mi’ diye sordu. Cinayet gecesi ben anneannemlerde kaldım. Anneme büyü yaptırıp Bülent’ten ayrılmasını sağlayacaktık. Babamın kayıp olduğunu ablamın telefonuyla öğrendim. Sabah kalkıp eve gittim. Ben sürekli ağlıyordum. Bülent, Kamile, annem ve Ö.S. ile birlikte çay içiyorlardı. Karakola gidince annemi uzun süre beklettiler. Ben, Bülent’i elleri kelepçeli görünce gerçeği anladım.”

“CİNAYETİ O DA BİLİYORDU”

H.H., Kamile Güzel’in erkek kardeşi Ö.S.'nin Halil Hazar’ı öldürme girişimlerinden haberdar olduğunu söyledi. H.H, instagramdan sohbet ettiği Ö.S.'nin kendisine, “Babanı 1 hafta önce de zehirlemek istediler, olmadı” dediğini açıkladı. H.H., Bu yazıyı mahkemeye sunacaklarını belirtti.

ÇELİŞKİLİ İFADELER

Halil Hazar’ı kafasına demir boruyla vurarak öldürdüğünü kabul eden Bülent Güzel, cinayeti önceden planlamadıklarını, konuşmak için gittiği Halil Hazar’ın ağır küfürler etmesi nedeniyle demir boruyla kafasına defalarca vurduğunu söyledi. Ancak yöneltilen sorular üzerine, Bülent Güzel cinayetle ilgili önceden plan yaptıklarını, Keziban Hazar’ın kocasını öldürmesi için kendisinden yardım istediğini savundu.

Emniyet ifadesinde cinayetten hiç haberi olmadığını savunan Kamile Güzel de ifadesini değiştirdi. Halil Hazar’ın kendisini cinsel ilişkiye zorladığını savunan Kamile Güzel, “İlişkiyi uzun süre reddettim ama beni çocuklarımla tehdit ettiler. O nedenle ilişkiyi kabul ettim. Olay gecesi Halil’i evden çağırarak ilişki için uygun bir yere götürüyordum. Bu sırada önceden bir yere saklanmış olan Bülent yanımıza geldi. Halil küfür edince tartışma yaşandı. Bülent demir boruyla kafasına vurdu” dedi.

Halil Hazar’ın eşi Keziban Hazar da yöneltilen suçlamaları reddetti. Bülent Güzel’le ilişki yaşamadığını, kendisine tecavüz edildiğini söyleyen Hazar, kocasının ölümünden sabah haberdar olduğunu belirtti. (NACİ ERİŞ)







 
Son Eklenen Haberler