Takip Et

SON DAKİKA

Yine kaza, yine ambulans krizi

12 Ağustos 2014, Salı 14:05

     


Aydın'ın Çine İlçesi'nde Muhsin Kalkan Ticaret Meslek Lisesi karşısındaki sinyalizasyon ışıklarında meydan gelen trafik kazasında yine ambulans krizi yaşandı. Çine Devlet Hastanesi’ne ait ambulans, Aydın’a hasta naklettiği için kazada yaralanan Hülya Bacık (28), yaklaşık 30 dakika yerde yattı. Ambulansın olmayışına çevredeki vatandaşlar, isyan etti.

Kaza, bugün saat: 10.20 sıralarında meydana geldi. Çine Aydın istikametine seyir halinde olan 48 VP 085 plakalı otomobil sürücüsü Abdülselem Bacık (35), Çine Muhsin Kalkan Ticaret Meslek Lisesi yanındaki ışıklarda durdu. Aynı istikamette seyir halinde olan ve aşırı süratli olduğu iddia edilen 85 BN 200 plakalı otomobil sürücü Sadi Cebrait Yılaliyev (39), önünde duran araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle öndeki araç yoldan çıkarak, kaşı yola uçtu ve duvara çarparak durabildi. Şoför Abdülselem Bacık (35), hafif ve eşi Hülya Bacık (28) ağır yaralandı.

YİNE AMBULANS KRİZİ YAŞANDI

Kazayı gören vatandaşlar, olayı 112 Acil Servisi ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik tedbirlerini aldı. Çine’den Aydın’a hasta nakli yaptığı için ambulans olay yerine yaklaşık 30 dakika sonra geldi. Acılar içinde yatan yaralı Hülya Bacık’ı çevredeki vatandaşlar, yaralının yüzüne soğuk su tedavisi ve sakinleştirmek için uzun süre uğraş verdi. Yaralı Hülya Bacık, ambulans ile daha sonra Çine Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

İKİNCİ BİR KAZA YAŞANDI

Öte yandan olay yeri dağılmadan aynı yolun karşı şeridinde maddi hasarlı kaza meydana geldi. Aydın’dan Çine istikametine seyir halinde olan 34 JS 1476 plakalı otomobil ışıklarda durdu. 09 LB 253 plakalı otomobil, önünde duran aracı fark edemeyince arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her 2 araçta maddi hasar meydana geldi. (SEZGİN MADRAN/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler