Takip Et
  • 14 Ocak 2021, Perşembe 11:38

Aydın'da sağlık çalışanlarına aşılama başladı

İlk aşı olanlar arasında Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz de yer aldı.

Koronavirüs salgınını önlemek amacıyla Çin'den alınan aşıların Aydın’da sağlık çalışanlarına yapımına başlandı. İlk aşı olanlar arasında Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz de yer aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sağlık Bakanlığı tarafından Çin'den alınan 3 milyon Kovid-19 aşısının 14 bin adeti Aydın’a gönderilmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın canlı yayında Kovid-19 aşısını olmasının ardından, tüm ülke genelinde de sağlık çalışanlarının aşılanmasına da eş zamanlı olarak başlandı.

Aydın’da tüm kamu hastanelerinde ve Aile Hekimliklerinde öncelik sırasına göre aşı çalışmalarının devam edeceği belirtildi. Aydın’da sağlık çalışanlarının aşılanmasının başlanması ile birlikte ilk aşı olanlar arasında, Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz de yer aldı. Kovid-19 aşısını yaptıran İl Müdürü Açıkgöz, “Aydın ilimizde Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda tüm birimlerimiz de gerekli dijital ve fiziki altyapı çalışmaları tamamlanarak kamu özel ve üniversite sağlık çalışanları Kovid-19 aşılama çalışmaları başlamıştır. İlimizdeki tüm hemşerilerimizin Kovid-19 riski ortadan kalkana kadar gerek tedavi ve filyasyon gerekse de aşılama çalışmalarındaki hassasiyetlerimiz en üst düzeyde devam edecektir” ifadelerini kullandı. (HAZEL BAYIK) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.