Takip Et
  • 19 Mayıs 2024, Pazar 13:52

Yenipazar’da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Yenipazar’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, ilçe stadında düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Etkinlikler, Kaymakamlık binası önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Törenler, ilçe merkezinden başlayan ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde sona eren kortej yürüyüşü ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Yenipazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dursun Durmaz yaptı. Konuşmanın ardından, Yenipazar Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından çeşitli gösteriler sunuldu ve şiirler okundu.

Törenlerde ayrıca yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından çeşitli hediyeler, kupalar ve madalyalar takdim edildi. Kutlamalara Aydın Vali Yardımcısı Bilgehan Bayar, Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, Adnan Menderes Üniversitesi Yenipazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Karaca, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, oda başkanları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. (SERKAN SARAÇOĞLU)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.