Takip Et

/>

SON DAKİKA

Alim09 İnşaat’ın mağdur çalışanları inşaatta nöbet tutuyor

22 Mart 2017, Çarşamba 18:02

     


Alim09 İnşaat'ın sahibi B.D’nin tutuklanması ile birlikte, şirkete mal veren ve ödemelerini alamayan firmalar, malzemelerini geri almak için sıraya girdi. Alim09 İnşaat tarafından yapılan Beyaz Melek Evleri'nde çalışan işçiler ise şantiyeden malzemelerini almak isteyen firma sahiplerine karşı direndi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan 'kayıplara karıştı' iddiasından sonra yakalanarak gözaltına alınan ve tutuklanan müteahhit B.D.’den alacağı olan inşaat firmaları, sattıkları malzemeleri geri almak için TIR'larla Alim09 İnşaat tarafından yapılan Beyaz Melek Evleri’nin önünde toplandı. İnşaatta çalışan işçilerin izin vermemesi üzerine de malzemelerini alamadan olay yerinden ayrıldı. Mahkemeden haciz kararı çıkartan bir seramik fabrikasının yetkilileri ise haciz memurları ile malzemelerini almakta diretti. İnşaat çalışanlarının karşı çıkması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, mahkeme kararı olduğu gerekçesi ile malzeme sahiplerinin mallarını alabileceğini belirtti.

Ancak Alim09 İnşaat’tan alacağı olan ve haciz kararı ile Beyaz Melek Evleri'ne gelen seramik fabrikası yetkililerinin, adres yanlışlığı nedeniyle yükleme yapamadığı öğrenildi. İnşaat çalışanlarından Harun Çelik, daire karşılığında çalıştıklarını, mağduriyetleri giderilinceye kadar nöbetlerine devam edeceklerini belirterek inşaattan bir çivi dahi alınmaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Aylardır ücret alamayan işçilerle birlikte haklarına sahip çıktıklarını dile getiren Çelik, inşaata zarar verilmemesi için de günlerdir nöbet tuttuklarını kaydetti. (DERYA EVREN)

Aydınlı ünlü müteahhit milyonlarca lirayla yurt dışına kaçtı

Müteahhit mağdurları adliyeye ve emniyete akın etti

Kaçak müteahhit Yalova'da yakalandı​

Ünlü müteahhit adliyeye sevk edildi

Aydınlı müteahhit B.D. tutuklandı

Aydınlı müteahhit tutuklandı: “Ailemle tatile gitmiştim”

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler