
AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, LGS’de imam hatipli öğrencilerin başarısını gölgelemeye yönelik ortaya atılan muhalefet iddialarına tepki gösterdi. Sarıbaş, “Yalan ve iftiralarla başarıyı karalamaya çalışıyorlar” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, imam hatip okullarından çıkan öğrencilerin LGS başarısının hedef alınması hakkında eleştirilerde bulundu. Sarıbaş, muhalefetin, Bursa’daki bir okuldan 36 tam puan alan öğrenci iddialarını “fabrika ayarlarına dönüp çamur atma” olarak nitelendirdi.
"DERTKERİ EĞİTİM DEĞİL BUNU ÇOK İYİ BİLİYOURUZ"
Muhalefetin söz konusu başarıları gölgelemek için çeşitli iddialar ortaya attığını belirten Sarıbaş, bu girişimleri “yalana, iftiraya, karalamaya dayalı bir hikaye” olarak değerlendirdi. “Gençlerimiz çalışıyor, kazanıyor; onlar ise ekran başında dertleniyor. Dertleri eğitim değil bunu çok iyi biliyoruz" ifadelerini kullandı.
Seda Sarıbaş, imam hatipli öğrencilerin başarısını önemsediklerini ve desteklediklerini ifade ederek, "Evlatlarımızın başarısıyla gurur duyuyoruz. Allah yolunuzu açık etsin" diye ekledi. (İREM DELİCE)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.